WE HEART IT

On my way till Linköping nu för en shoppingrunda med mina fina tjejer, Amanda och Elin! Blir toppen att avsluta året på de sättet:) skriver mer ikv när jag har kommit hem, visar eventuella köp också;)


GANSKA GLAD, LIKSOM LYCKLIG

ja just nu mår jag bra! hästarna går super min bror är äntligen hemma från stockholm och livet är helt enkelt bra!
och ännu gladare blir man när man snart ska åka och provrida denna skönhet! attans så fin hon är.. tur att man har så bra vänner vars föräldrar kan hästar. 3 filmer på fina ''maja''
jennie är bara lite kär i denna vackra skapelse!

YOU ALLREADY SAVED ME

körde ner(läs jag) till hogstad/mjölby i tisdags. mamma var rätt stolt över mig medtanke på att hon lyckades somna påvägen ner och jag tog mig ner utan minsta problem:)) heja mig, iaf det på bilden var några av sakerna som följde med hem. chapsen är jag så sjukt nöjd över och eftersom mina dyon gick sönder härom dan hade ja inget val än att fixa nya ;)


YOU KNOW ME

ja har verkligen inte haft lust eller ork till att blogga under dom senaste dagarna vilket ni säkert märkt av, men ska försöka ta tag in det nu!


ALL THIS WAY

går bort till bror och ger lite massage i utbyte mot biobiljetter!  helt okej måste jag erkänna!!
har även lite bildbrist just nu då bror och sambo där har kameran men ska allt försöka få med mig den hem snart!
sen när ja kommer tillbaka ska ni få se ett rätt så stört klipp, många av er har säkert redan sett de men men!

YOU CAN'T HAVE 2

ge mig bara sommar, vill va brun och kunna gå i bikini.. aja ska försöka ta mig ner på jorden lite nu.. mke skit på en och samma dag får se va morgondagen har att bjuda på

DRIVING ALL BY MY SELF

nyss käkat och nu äre min tur att sladda i snön med far brevid mig! eller rättare sagt. LÅTA BLI att sladda;) han skulle ha snus och ja vill ha lite godis så vi drar ner till stavsjö och fixar de. tur att vi inte har bråttom nånstans då de inte kommer gå fort denna gång när ja kör;)

DET ENDA JAG VILL


SNÖ

Fyfan säger ja bara.. Snön är här och st suger som faan!! Iaf har varit ute i snö/regn ovädret och motionerat mina hästar, fina allihop va dom!
Drog sedan till linköping.. Kul må jag säga:) nu blir bakning och städa lite grann sen film mys eller kanske spel på brors 200tumms tv med andra bror!


SUMMER

jävla skit.. hela jullovet är förstört nu när lisa inte kommer. livet sugeer rätt mke just nu kan ja lova!

LUCIAVAKAN

allt fixat så nu åker ja o min mor ner och hämtar bästa vännen sen bär det av mot stan för luciavakan!! kommer bli as kul känner ja på mig!
men men ingen mer uppis ikv, blir imorn kväll typ eller nåt!!
trevlig kväll!

FACEBOOK... I'M BACK!!

ÅÅÅH ÄNTLIGEN!!!! facebook är tillbaka, iPhone 4s VIT kommer i veckan.. livet är sjukt underbart nu!
beck och sängen väntar nu. mer imorn allesammans!

ÄLSKADE VÄN

puttepojken har nyligen varit och tränat i söderköping för min underbara tränare malin. satan så fin han va. skötte sig exemplariskt! börjar verkligen hända saker med honom nu vilket är as kul!
men men nu blir de lite ''julmys'' hos bror tydligen.. dom ska dricka glögg, jag ska dricka julmust och kolla DC (y) känns bra!!

WE ALL DO

miss summer

saknar riga




lite från sommaren som varit.. herre jisses så ja saknar det

KROSSA ALLA FÖNSTER

äntligen helg!!
det är hur skönt som helst må jag säga och inte en dag försent!..
ska springa bort till min bror en snabbis sedan ner till ea för lite mys!
hörs senare amigos!
saknar gotland skapligt mycket!! bara att tagga nästa år!

2 FAST 2 FURIOUS

ont om bildmatrial känner ja.. har varit hemma idag förövrigt. vaken hela natten och mått illa.. och nu när vi äntligen fått klart att det är magkatarr så¨vill ja bara ställa mig i ett hörn och gråta.. ja har inte tid med sånt asså, urs knappt 2 veckor kvar i skolan, inga prov förutom 1 i matriallära men det är nästa vecka. kläder till flygvapnet måste bli klart osvosv. stressar som bara den! aja
ska lägga mig i sängen och kolla klart filmen (rubriken) sedan sova och hoppas på att de blir skola imorn!

GÅRDAGENS

gårdagens

SÅ JÄVLA STOLT ATT ÖVER DEN SVENSKA RIDSPORTEN JUST NU

ROFFE (rolf-göran begntsson) EUROPA MÄSTARE 2011 tog precis hem segern för andra året i RAD i Top Ten-final hoppning*****  Gucci Challange över hinder på 1.50!! mannen är fan helt jävla otrolig! rider så gudomligt bra så man blir ju bara lite avundsjuk på honom! min dröm är seriöst att få träna för honom, shit vilken känsla!
aja va bara tvungen att säga det;)

LET ME BE LIKE THEM

just nu i väntan på att tona ska komma så äre RED på film duken och Victoria Secret Fashion Show 2011 som visas! galet hur jävla snygga brudarna är!  så nu har ja bestämt mig för att ja ska bli VS designer! haha även om de kanske inte kommer hända så ska jag drömma. antingen designern eller gå själv(a) hahah tänk om drömmar ändå slog in;) HÄR om ni också vill kolla
sorry att de inte blir nåra bilder nu, men eftersom jag inte är hemma blir de lite svårt ;p

LIVING MY LIFE

ni som undrade hur mycket mitt gröna swarovski pannband kostade så kan jag berätta att jag gav ca 300kr för det (rea) annars kostar det 699kr:) och du som undra över schabraket så är det ett anna scarpati schabrak :)
påtal om annat så finns det inte mycket att säga typ. har varit hemma idag och tagit de lugnt. övingskört med min mor och varit i stan med henne. fick med mig 2 byxor och en flanell skjorta hem ifrån lager 157! grym butik förövrigt. just nu ligger ja i en av min brors underbara stolar och kollar på disney channel, en sak som jag alltid gör när jag är här! har gullolle i mitt knä och dom andra 2 ligger framför spisen o göttar sig. [skapligt varmt nu] ska snart ta en dusch och sedan se om de finns nåt vettigt på tv och isf kolla på det;) imorn äre mke som ska hinnas med innan mor och far åker hemifrån och lämnar mig helt ensam med 2 hus x) men det blir nog bra. men aja, allt för nu;)

RUNNING IN CIRCLES

saknar somaren! vill tillbaka till riga och åka på kryssningar, ligga och sola, slippa bry mig om att man ska till skolan osv osv..

RSS 2.0