LIFE IS GREAT!!

börjar på ljunkan imorn vilket ska bli grymt kul!! dock känns det lite jobbigt att lämna klassen och skolan i sig. finns mke grymma människor som jag egentligen inte velat lämna men nu har ja inte mke att välja på.. kommer bli grymt att gå med ea!! aja ska iaf gå och lägga mig nu, ska upp 5 imorn (y) men mer imorn!!
chillar hos bror!

RIGHT NOW

''skrapade'' benen förut, lätt och effektivt sätt att bli av med hååår på benen (EJ SMÄRTSAMT)
mår fortfarande skit, idag har ja typ ingen röst och sjukt ont i halsen, kommer antagligen knarka halstabletter hela dan (y) eller den lilla delen som ja är i skolan idag..

AUSTIN POWER

nyduschad och mår lite bättre, blir nog ändå bara lämna papper imorn sen hem igen. dock skulle jag vilja stanna kvar eftersom att ea är i stan när jag slutar och vi skulle käka/fika o lite så.. får se om jag orkar hela dagen eller inte.. massa bra på tv ikv så jag bänkar mig där resten av kvällen och somnar nångång när ja inte orkar hålla ögonen öppna längre.. aja skriver mer imorn och mer bilder osvosv(y)

BROKEN

det finns både för och nackdelar med att va sjuk har jag kommit fram till
nackdelar:
- man får inte träna, vilket suger!!
- man kan inte göra massa roliga saker som man kan om man är frisk
- man kan knappt sitta vid datan eller tv för att huvet håller på att sprängas
- man missar massor i skolan
- man missbrukar tabletter
- man sover för mke på dagen så man inte kan sova på kvällen
fördelar:
- man behöver inte bry sig om hur ful man är (y)
- man får äta massa glass och dricka massa gott!
- man slipper skolan!
- man kan shoppa via nätet (y) hallelujah
- man hinner blogga jätte mycket
- kolla massa bra filmer/serier om huvet pallar med
- blir beroende av att kolla massa bloggar
- man slipper göra massa saker själv utan får ofta allt serverat ^^
ah lite blandat sådär då.. ska återgå till att kolla på nelly och se om jag hittar något kul!
oerhört söt tjej om jag får bestämma (y) älska macbook

FYHELVETE OCH LITE TILL

hemma och ja lever nästan.. huvet dödar mig och kroppen gör sjukt jävla ont! lägger mig i sängen o tycker lite synd om mig själv nu.. hoppas på att jag somnar!!

BLACK IS THE NEW BLACK

efter att ha gått upp halv 5 idag är är jag skapligt pigg just nu, däremot har jag blivit sjuk under natten så jag mår så jävla dåligt idag! feber och ont i halsen så jag knappt kan svälja.. men jag måste till skolan idag med tanke på allt som ska göras idag! hörs i eftermiddag!

ONE LAST BREATH

nu är det sängen som gäller för min del. ska bara slänga ihop lite kläder som borde fungera imorn. på måndag blir allt bättre om jag har turen med mig. bara kommunen kvar nu! yeah!! klockan ringer vid 5 imorn bara för att ja måste lära mig att gå upp så dags och även för att jag ska hinna rida 2 hästar innan skolan imorn så jag har en fri eftermiddag! heja mig... men men allt för idag!

SÅ JÄVLA HAPPY

är så jävla glad just nu och vet en som kanske är ännu gladare!! äntligen!!
nu stallet och fixa hästarna klart sen ner till ea!!!

JUST CHILLING WITH MY TWIIIN

elin och jag! helt oskilljaktiga är vi, inte lätt att hålla reda på oss!
sitter o skriver massa kom-i-håg-lappar på datorn då det är hur mke som helst ja måste komma ihåg.. idag blir det 3 hästar att rida sen antingen en lååååååång powerwalk eller ut o springa. tror nog jag kan få med min underbara andrea ut då! hon måste bara komma hem från sin grymma skola...

MARS

belöna mig själv med glass efter att man kommit hem i från helvetet levande.. hoppas på ändring snabbt nu, osäkert att jag klarar 1 dag till..

27 dresses

ligger i sängen och kollar 27 dresses. riktigt tjej film och riktigt bra!
har lennars krålandes brevid mig, mysigt.. snart sova och hoppas på att vi slipper åska som låter som nån spränger berg utanför mitt fönster! fyhelvete för inatt asså!
imorn äre skola igen men rätt skönt med sovmorgon till 9.40 (y)
GODNATT

TJEJEN MED HEMSKT DÅLIG HUMOR


MY STAR

mest vanliga posen by me and winnie! lite synd att rosetten hamna för ögonen på henne men hon är fin iaf (a)
gulle barnet hade svårt att stå still när lollo skulle fota

GAMLEBY

jätte glad tjej!!
3a i dagens MSVB (1.20) med winnie.. hon va hur fin som helst verkligen.. mer sen nu ska jag plocka in alla grejer och pussa på de duktiga djuret!

CLOSE

har fixat lite att mumsa på och nu blir det sängen resten av kvällen. POTC är på tv så jag ska dregla efter orlando och johnny! mums på dom asså! håller på att fixa en video när ja sjunger också. kommer under veckan i hope!
klockan står på halv 5 imorn så ska försöka sova snart känner jag om jag ska orka va koncentrerad!
gör så gott ja kan med uppdateringen imorn!
nattinatt!!

I COME IN PEACE

ja stunder man aldrig glömer tsm med underbara lisa! vi har nog den sjukaste humorn i sverige skulle jag tro!
iaf filmen är typ för 1,5 år sen och ja va sjuk osv men men kul hade vi!

IM ON THE EDGE

ger er ännu en bild på mig och olle från igår.. lilla gullungen alltså!
iaf ponnyn som ska tävla imorn vit och fin och ser ut som en sagoponny igen! alltså har ja lyckats, har packat nästan alla saker och har bara 2 hästar kvar nu (y) bäst att sätta lite fart kanske! mer uppdatering blir det när ja kommit in från stallet och är klar med allt! :)

THE TROOP

gull olle och jag igår innan linköping osv, somnade runt 3 halv 4 inatt. blev en skön lång dusch o sen mys med alla galna katter.. just nu ligger jag i soffan på magen med en katt på ryggen så att ta sig härifrån inom en snar framtid känns inte så lovande just nu!
idag blir det joggning av 3 hästar sen tvätta 2 och packa till en. imorn är det gamleby med busponnyn!

HATA KATEDRAL

fyfan vilken underbar kväll!
just nu känner ja inte att ja vill nåt hellre än byta skola efter att ha sett hur jävla grymma människorna på ljunkan är! herre gud alltså! underbart!
nu blir det en dusch sen lite mys med katterna och film som går på tv! mer uppdatering ikv/natt blir det!
jaa i pannan står det jossan (hennes autograf som hon gick och skrev på alla ''nollor'' med en kajal penna!

2X

hemma från staan och skola. blev 14.00 bussen ihop med ea som slutad tidigt idag. vi typ dog på bussen? helvete så varmt de va... nu sitter ja i soffan hos bror med galna katter överallt och snart bär det av hemåt för att fixa hästarna.. sen får vi se vad kvällen har att erbjuda!

NOT SO GOOD

heja mig, lyckades eller rättare sagt, misslyckades vakna imorse vilket innebar att jag försov mig och missa bussen och även första lektion. men det är rätt nice att nästa lektion inte börjar förren 11.20 (y)

LET US NEVER FORGETT

gjort allt och lite till nu! städat hos bror-CHECK, varit och lämnat och stulit mer kläder från ea-CHECK, pluggat-CHECK, kläder till imorn-CHECK.. osv nu äre sängen som gäller för min del. ingen sovmorgon imorn nää.. alarmet är på halv 6 (y) kuuul!
liten tanke om imorn.. slutresultatet kommer!

HEAVEN NOR HELL

klar med djuren så nu bär det av bort till bror för att hinna städa innan sarah kommer hem med kina maten (y) blir mys med ea också och lite plugg om jag känner för det sen.. just nu lutar det mot ljunkan rätt så mycket.. behöver bara ett godkännande av mina päron vilket inte är det lättaste men men, det ska nog gå det också!

MACBOOK PRO

ja sitter nu här med min nya bebis! macbook pro 13tumm som vi på haga fick idag! känns rätt bra om jag ska vara ärlig! mac är utan tvekan bästa som finns! appel överhuvudtaget äger..
roligaste av allt va hur alla hade problem med sina datorer att få igång dom osv.. haha
nu äre iaf rida nåra djur sen bort och kolla till katterna igen och även städa lite där borta (y) ikv när sarah kommer hem blir det kina mat, MUMS! blir även att ta o snacka med gullungen neranför backen om skola och massa annat! tur att ja har henne!
här har ni dagens iaf!

STYLE BY ANDREA

just a preview
nu blir det mot skolan för att hämta ut nya datorn!! woopwoop

ANG: BYTA SKOLA/LINJE

ja det har varit väldigt mke snack senaste dagarna om att byta skola och linje för min del. om mina päron nu går med på det jag vill så kommer jag gå i samma klass som min underbara ''lillsayster'' i linköping och alltså på ljunkan. linjen är mode/design typ och man läser bara kärnämnena sen han man flera sy timmar i veckan.
känner att jag skulle trivas mke mer på den linjen än den som jag kämpar med nu då jag HATAR att plugga. men vi får helt enkelt se hur det slutar med allt detta. vill dock väldigt gärna byta. eftersom jag inte heller trivs på haga:/
men men allt för tillfället.. skriver mer när jag fått veta mer och mina kära föräldrar har bestämt sig!
nu blir det iaf sängen föra att kunna sova så mke som bara går! iofs har jag sovmorron till 10.. MEN vi får hämta ut datorerna tidigare satt ja det gäller att va där!!
mitt vanliga jag på bilden!!

DAY 2

DAGENS  // linne MONKI // shorts H&M // kofta STYLE BY ANDREA // skor DIN SKO //

IF YOU WANNA BE FAMOUS

första dagen avklarad och byta skola blire (y) mer sen..

I CAN'T TAKE IT ANY LONGER

som rubriken säger. vet inte vart ja ska ta vägen egentligen. sängen är min bästa vän för kvällen.. nystädat rum och nya lakarn plus en ny badad/duschad tjej.. sällskap är en önske dröm just nu..
GODNATT

MAN VET JU ATT MAN LEVER IAF

lägger mig i ett bad släcker ner i badrummet och tänder massa ljus i hopp om att känna mig lite mindre värdelös!
dan har varit så jävla sämst på alla sätt och vis känns de tammefan som.. tur att jag har min ''lillasyster'' som får allt mke mke bättre på hennes egna lilla vis! och det slutade alltså med en svull eftermiddag! lite för att avsluta ett helt godkännt sommarlov. kunde vart bättre men det kunde vart mke sämre också..
blir iaf tidigt i sängen med bok för att sedan gå upp tidigt och va i skolan 9-.- (börjar halv 10) aja..

THE SHOW WAS JUST FOR YOU

gårdagens

FML

jävla skit väder...

TONIGHT WILL BE THE NIGHT

herre så trött jag är idag.. kom hem rätt sent igår/natt, och somnade nästan direkt som ja lagt huvet på kudden...
och på nåt jävla vänster så vaknade jag halv 6 typ och kunde inte somna om -.- låg kvar i sängen till 8 då jag gick ut i stallet o fixa winnie lite innan terese skulle komma, sen blev det städning och lite annat.. nu äre klädletande som gäller då de blir stan med sofia, paraply kanske? aah nåt sånt tror ja (y) aja slänger upp kvällen outfit sen när ja kommit på den (i)

GÅRDAGEN

fyfan vilken kväll säger jag bara!
ea och jag såg ut som tvillingar? lite illla och absolut helt oplanerat! men men många roliga blickar hade vi på oss.. trevligt sällskap fick vi även under kvällen (y) idag äre bara påt igen! dock blire sofia och jag ikv då ea är på nollning. men det funkar lika bra;) här är gårdagens outfit på mig. ska man se till va ea hade på sig så var det en lång vit skjorta och en virkad senapsgul tröja över. rätt lika

FOREVER YOUNG

han är rätt snygg min lilla pojke! eller lilla o lilla 1.60 är han just nu.. han bara växer och växer(y)
ska iaf slänga mig i en dusch nu sen fixa mig klart inför ikv då det är rix och massa annat kul med bästa syrran! så förvänta er inte er inte allt för bra uppdateringen idag!

LÖSHOPPNING

varit och löshoppat mina pojkar idag. fy så fint dumpe hoppade måste jag bara påpeka, ''nasse'' hade inte lika koll på benen men det skiljer nästan 2 år på dom så det är okej
slänger upp lite fler bilder sen måste käka nu innan ja dör!

CALL ON ME

kan ju inte säga mer än att jag älskar videon(y)

HP

kör harry potter maraton med min själv nu ikv/natt (y) får se hur långt jag kommer innan jag somnar!
har även varit sjukt duktig idag! klippt gräset (kan säga att det är rätt mke) även ridit winnie och dumpe. båda va hur fina som helst!
imorn äre augustifestivalen som gäller. ååh va man har längtat!

JAG HOPPAS ATT DITT VIN BLIR TILL VATTEN

för er som undrade vart skorna va ifrån så köpte jag dom på skopunkten! sjukt snygg och sköna är dom!

PLANKING


UNDERSTIMULERAD

före:
efter:
jaa, hade inte så mke att göra förut. hittade dessa short och började pilla lite. ska klippa dom kortare och sätta dit spetts sen hade jag tänk och även fixa det svarta klart. men det orkar ja inte med nu, blir imorn skulle jag tro(y)

THE REST OF IT


MINA NYA ÄLSKLINGAR


LA PUSH

linne-cubus, skjorta-vila, byxor-h&m, skor-monki, västa-mamma

TACK

snabb rättning.. missade (2a innan dom sista ryttarna innan terrängen) tack för upplysningen du anonyme läsare;)

WHAT TO SAY ABOUT YESTERDAY

hmm ja.. låg 2 efter dressyren och hoppningen med min ponny.. lyckades senare slå i armen i bildörren vilket resulterade i skadad muskel och handikapad tjej.. fyfan så jävla ont jag hade, utgick efter 5e hindret i terrängen vilket kändes skit tråkigt. ponnyn stod emot och kände att jag inte riktigt var på hugget pga armen, tycker ändå att hon kämpade tappert!
dagen har spenderats på hästryggen. där jag hör hemma! finns inget bättre än att dra en långtur ensam i skogen!
har även hunnit med staden en snabbis med min mor. fick med mycket fina saker hem! bilder kommer senare ikv;)
nu ska jag fixa hästarna och sedan bort till bror för lite mys!

PIGG VAKEN OCH TAGGAD

vart uppe sen kl6 så börjar känna mig riktigt pigg nu. allt är fixat så nu återstår frukost och knoppning.. dock gåre mke fortare att knoppa än att käka (y) aja. kommer nog bli usel uppdatering idag men det får ni leva med!;)

FALLING BEHIND

några avsnitt av two and a half men väntar nu innan ja ska sova. är hur mätt som helst efter att ha ätit massa oxfile och kladdkaka!
ponnyn är även duschad och allt är packat till imorn. är super tagg och hoppas verkligen att det kommer gå bra!!
ska sätta mig vid pianot en snabbis då fingrarna kliar lite!
ciao!

DEN LILLA SVARTA

en klänning som följde med hem härrom dagen då ea och jag vandrade omkring i staden.. passar till allt(y)

HEY YOU

nyfärgat hår och humöret på topp? nja kanske inte humöret på topp men iaf!
2 hästar klara och 1 kvar, sen äre packning och tvättning som gäller. imorn blir de boxholm med hectica vilket känns rätt spännande!
ikv blir det chill och lärande av dressyrprogram till imorn!

LIFE GOES ON

inte bloggat pga privata skäl.
varit lite för mycket dom senaste dagarna så det är därför jag inte orkat blogga. åkte ner till gosungen vid 11 igår, grät lite sen blev det film och jag sov hon henne.. mys!
det som återstår idag är antingen att åka ner till henne igen och färga håret eller att gå bort till bror ihopp om att må lite bättre. får se vilket det blir!
imorn blir det en liten tripp in till stan för min del ska till naprapaten och fixa min rygg då jag knappt kan rida i högervarv längre utan att börja gråta vilket inte känns så bra eftersom jag ska tävla på söndag..
men men ska ta en dusch nu och se hur det blir med kvällen
tur att de inte är de minsta fel på mitt djur! söta lennart!

DET SOM VAR OCH BLEV ÖVER

0lite smått och gott ifrån helgen får ni här..
2 snygga och taggade tjejer innan fest (y)
drog en bild för mer bloggmatrial
sofia gör nåt konstigt hopp. jag tar kort och skrattar åt hennes strumpor
väl i lindö blev vi hämtade av 2 rätt packade killar (y)
fulla och glada stod dom och sjöng/skrek och dansade på nåt roligt sätt. många skratt blev det!
tror dock att min, alice och sofias dans va bättre

FANTASTISKA PONNY

terrängträning idag somsagt med hectica bus. trodde det var på mantorp med det var på eken (i) aja, ponnyn va så fantastiskt grym så jag vet inte vad. busade lite i början och bocka osv men slutade direkt när hon insåg vad vi skulle göra. de mest chockerande var att hon bara gick rakt ner i vattnet utan att bry sig vilket inte har hänt i världshistorian förr.. nu ska dumpe få sig en snabb genomgång. sen äre dusch och sängen tidigt!!
inte sovit på 2 dar typ.. (y)

PARTY IN MY HEAD

hann inte med så mke mer uppdatering i lördags men det blev lite stressigt innan jag skulle till sofia och vi skulle till lindö. men iaf, det va en riktigt nice kbäll måste jag säga. vissa delar va la bättra/sämre än andra men men det blir lätt så;) gårdagen spenderades med min gosunge! massa mys osv
vi har precis käkat frulle så nu blire fixa sig sen fixa djur och åka mot mantorp på terrängträning med hectica bus!
mer senare ;)

HARD TIMES

ligger o myser i sängen med hannah montana och en gosig kisse. hästarna är klara för idag, nu ska ja mysa vidare i hopp om att solen kommer fram till kvällen då det blir chill i lindö (y)

GRÅTER BARA I REGN

just nu känns allt nästan så jävel bra! saker funkar för mig och hästarna är azum!
visst finns det vissa delar som jag gärna sätter mig ensam i ett hörn och gråter för men vad skulle de göra för skillnad? aja sitter nyduschad i sängen iaf. sova tidigt idag medtanke på hur lite sömn jag fick inatt pga att lilla olle skulle ligga i ansiktet och kurra o kväva mig! mysig katt.. så är lite trött, hunnit mke idag också vilket känns skönt som f*n.. imorn hoppas vi på mera sol och värme! ett jillian michaels pass står högt på listan då jag känner att jag måste träna! funderar på att dra en löprunda direkt när jag vaknar imorn. blir nog så!
aja allt för nu, imorgon lägger jag upp lite bilder på sånt som har flyttat in i garderoben på senaste tiden!
hannah montana sesong 4 väntar på mig nu!

CHILL

mat hos bror nu. kräftor it is!
träffat bästa ea idag också, blev sol och massa mys ihop! saknat bruden galet mycket nu när hon vart äcklig i kreta i 2 hela veckor! negerflicka!!!

NOTHING MORE TO SAY

pigg och taggad tjej här! sov hos bror inatt.. orkade inte riktigt gå hem efter middan. ny kissunge kom även som jag fick glädjen att sova med. massa mys blev det! idag äre träning för malin med dumpe och ska se om jag hinner hectica också för henne! winnie får laser idag så de blir gutt för henne :)
har massa bilder som kommer upp på bloggen idag så håll lite utkik.

SEE IT, DO IT, BE IT

vart en chill dag vid sjön med bästaste sofia! och snart drar vi mot staden igen.. hon ska hem och jag ska käka o gymma med tona! kötta lite innan det blir annat chill ;) sen hem o fixa sista djuret
bilder och annat kul kommer senare när jag kommer hem

JUST LOVE IT

you can't do more than love it!

rätt nöjd osv... kisar lite medtanke på solen i ögonen (y) imorn äre chill med sofia! sjön och hos bror då katterna ska fixas. senare in mot stan för att gymma med sanna o tona! och senare kankse träffa lite folk;)

SÖTA SMÅ SKAPELSER

dock inga bra bilder på galningarna men här är iaf 2 sööta bilder på de små barnen
sen finns det 2 likadana till! burmor är bland dom sötaste kattraserna jag vet! och älskar hur busiga dom är:)
har legat borta hos bror på deras baksida och solat lite idag, även varit vid sjön en snabbis. har ett djur kvar som ska få arbeta lite innan det är dags för mig att jobba igen!

JUST GO WITH IT


BRIDSMAIDS

sjukt jävla bra film som tona sanna och jag såg idag!!
vi började med 1timma på gymmet, köttade som galningar. sedan lite käk och bio på det! vi skratta så vi grät, fyfan så bra den var! värd att se! nu blire lite städning som vanligt (y) och sen sängen!

RSS 2.0