SÅNT ÄR LIVET


SO FAR DOWN

drar o käkar med bästa vännen nu sen ica för att fixa massa svull till kvällen!!

ROUND ME OUTSIDE

uppdateringen suger just nu vilket jag är fullt medveten om. men när ja inte har nån fb att gå in på sitter ja inte lika lätt vid datorn sen är jag fortfarande as arg för att jag är spärrad-.- men iaf, ligger just i i lisas säng helt spräckt typ. gårkvällen bestod av film mys hos jonte med greken, visse(lisas booy) och mike, va as nice
förutom att dom tyckte vi skulle kolla the exorcist... jag ville dö kan jag bara säga! har inte ''sett'' den sen montélägret när jag va 12? eller nåt så visst kunde jag det typ utantill men iaf, den är inte okej att titta på.
lisa och jag hade panik när vi väl skulle hem sen och killarna bara höll på o skrämde oss o massa. men väl hemma så slocknade jag med kläder och allt i sängen och sov så hela natten x)
snart blire stallet o rida djuren sen till skara(y) ska försöka övertala lisa om vi inte kanske kan gå på bio eller nåt sånt mys eftersom jag åker hem imorn:( ska tvinga henne eller något sånt(y)

KUL ATT FB KONTOT HAR BLITT HACKAT OCH NU SPÄRRAT

DOM IDIOTJÄVLAR SOM HACKAR FB KONTON NI HAR FAN INGET LIV.. SÅ JÄVLA LACK BLIR JAG!!!

HELT JÄVLA FANTASTISK!


PYJAMAS TJEJEN

har gått omkring halft död i skolan idag.. huvudverk som bara den och ont i nääsan :( fml typ..
kände mig iaf riktigt snygg idag. harembyxor, stor tröja, halsduk, ännu en stor tröja och håret mitt på huvet typ.. kändes rätt chill!!
har iaf hunnit med att jogga winnie en sväng sen jag kom hem så nu väntar PACKNING och matte plugg!

THA WINNER!!!

innan jag skriver vinnaren så kan jag säga att jag har INTE fuskat och valt nån av mina vänner eller liknande! utan helt enkelt fairplay som jag anser det. rättvist osv!!! så NUUU TILL VINNAREN!!
DUMDUMDUMDUUUUUUUM!! dramatiken...
MATHILDAA!!!!så ett stort jävla grattis till dig :D hoppas du får det skit kul på evente't :D skickar snart ett mail om allt du behöver veta och hur du får biljetterna osv :D
och förstår besvikelsen hos er andra. men ska försöka fixa liknande tävlingar så ni får ännu en chans till att vinna något. dock kanske inte desamma som detta. eller vem vet om det blir fanevent inför part2 av filmen?

''DU ÄR EXEMPEL PÅ ATT ALLA SPORTER ÄR FARLIGA''

jo men som titeln lyder.. hur i helvete lyckas jag alltid skada mig på idrotten? denna gång var det dock inte ''självbevållat'' men iaf. vi körde handboll och jag lyckades väl stå ivägen eller vad man nu ska säga så det blev ju en stenhård boll mitt i facet! så typ kastade mig bakåt ner på marken och börja tjuta som ett barn -.-  men fyhelvete så ont det gjorde. eftersom den träffade större del av huvet också och huvudvärken kom och även illamåendet blev de syster och bekräftelse på hjärnskakning.. forsande näsblod på bussen hem blev det och spydde även i skolan. känns bra osv! värsta av allt är att jag är såååå trött men får inte sova..

SKAPELSE I VÄNTAN PÅ HJÄLP

idag när ea o jag blev ensamma på sy då våra lärare hade genomgång med 3orna så hittade vi en ''halv'' tröja i våra typ''pappers'' korgar, tog den och pillade lite med den. slutade med att knapparna där fran åkte bort och den drog vi overlocken mitt fram så det blev en hel tröja typ, latex armar och chill tyg, helt okej.
nu sängen!

FJÄDER LÄTT OCH VIT

det är några st som har skrivit via fb till mig och frågat när och hur jag drar vinnare till twilight fanevente't och det kommer ske följande..
1. vinnaren drar genom en lottning då jag skriver alla namnen på var sin lapp och sedan blandar och drar ett namn (ni vet vad jag menar) och varför jag gör så är för att några av mina vänner har kommenterat och sagt dom vill vara med och om jag skulle välja och det blir nån av dom kommer det säkert bli massa gnäbb.. så kör såhär ist :)
2. vinnaren drar jag på onsdag så den har möjlighet att fixa skjuts eller liknande till stockholm :) så ja nu vet ni lite mer iaf om de hela :)
nu ska jag slänga ihop en väska kläder som mor ska ta med sig imorn då hon hämtar mig i staden med häst och allt och vi drar till malin för hårdträning! ska se till att få med kameran och hoppas på att mamma kan ta några kort :)
så blir sen uppdatering imorn så ni vet;)
klicka HÄR för att komma direkt till tävlingen:)

PLUGG


HEY YOU

säger godnatt nu efter några fördröjningar i mitt liv.. klockan ringer halv 6 imorn då jag dumt nog bestämde att jag skulle utnyttja min sovmorgon i stallet och hinna med minst 1 häst innan de är dags att fixa sig någolunda till skolan.. börjar 10.45 och slutar 14.45 om ja inte har helt fel imorn! ska se till att inte glöma kvar kjolen hemma då det blir svårt att jobba i skolan då, smart tjej där;) eftermiddan kommer iaf bestå utav PLUGG för allt ja missat under veckan och även massage hos bror då han ville ha och även sarah:) så ja får nog min dag att gå imorn också!
men men sova nu!
natthumor på hög nivå...

LIMITLESS

limitless.. sjukt jävla bra film! för er som är som jag, (älskar bradley cooper) så tycker ja verkligen att man ska se filmen! mums på honom..
iaf, var ju på betnér igår vilket va sjukt nice! träffa axel, erra och även olle där.. saknat dom!! galen kväll må jag säga(y)
idag väntade träning för underbara MALIN på busponnyn, och fyfan va vi kämpade på båda 2!! winnie gjorde ett jätte bra jobb och släppte fort.. red med gramanen idag både för att malin ville underlätta lite för mig och för ponnin. men gud så nöjd jag är med henne. på tisdag ska vi tillbaka till malin för ännu ett plågande pas. blir dock med lite mer bommar och småhinder då vi måste hitta tillbaka till varandra igen win o jag.. så det blir super tror jag!
nu ska jag iaf gå ut och fixa djuren där ute. sen duscha och SOVA! fan inte sovit nått alls inatt.

DU FÅR PASSA DIG SOM SATAN

tar mig ner till golvet igen för lite träning.. har äntligen hittat något som motiverar mig till denna sorts träning, så nu jävlar.. vs

TÄVLING

lottar ut 2 exlusiva V.I.P biljetter till twiligt fanevent den 28 oktober på hovet i stockholm..
för att vara med och tävla släng in en kommentar om att du vill delta och vem du tar med dig. (glöm inte att skriva mailadressen då jag kontaktar vinnaren på så sätt!)
svårare än så är det inte..
LYCKA TILL!
missa inte chansen att se dessa snyggingar live!!

LOVE EVERY MOMENT WITH YOU

tog winnie på en morgon tur i det iskalla vädret, dock skönt när det inte är så mke annat folk vakna som åker som dårar fram och tillbaka på vägen.. blev iaf en rejäl skrittrunda på nästan bara asfalt där vi gjorde både de ena och de andra, mke skänkelvikningar i låg form, rakhals, böjdhals aa u named it.. när jag väl kom tillbaka till gruset fick hon trava lite men långa steg och låg hals då hon verkligen behöver sträcka ut sig mer och jobba med hela kroppen.. nu ska det städas!

HELLO KITTY

lite hello kitty glass såhär på kvällskvisten är ju inte helt fel!

TVÅ GRYMMA

asså dom här ungarna är ju stört sköna!! hur bra gjort som helst, hahah måste fan visas på tv, så värt de!! xD
och sen denna som jag hittade på danai's blogg.. vart ända ord är så jävla TRUE!!

THE WAY IT SHOULD BE

helt som de skaaa

EN MASSA MYS


WHEN I COME

tur att han inte gillar närhet(y)

SWEET

superduuuke

ON MY OWN


DAGARNA GÅR I ETT


ENJAB

ska ställa mig i en dusch nu och efteråt kommer de upp lite bilder om sladdarna till kameran vill samarbeta;) när mamma kommer hem blir det kina mat!!!

FYHELVETE VAD JAG SAKNAR DIG

bästa vännen! ses nästa helg annars vet ja inte vad jag tar mig till!!!

OLLE

mys med olle hos bror...
gullebarnet ligger o kurrar

I CAN'T STOP THINKING ABOUT YOU

söt sjuk tjej idag innan hon blev attakerad av en galen hund.. och då såg det ut såhär...
hon ville verkligen tugga på mig, uuh vilken chramig hund(y)

FEELING SO NOT OKEY

kul att vara sjuk osv. missa en hel sy dag.. KUL! aja blir antagligen vårdcentralen imorn och hoppas att ja slipper få veta att ja har halsfluss.. orkar inte med det och jag har verkligen inte tid att vara sjuk! men får väl leva med det några dagar! ska försöka fixa en tid med amanda så hon kan klippa mig i veckan då jag verkligen behöver det!
aja nu ska jag övergå till entourage!

FADE IN TO DARKNESS


SAAY

trots en en kväll/natt av festande så har jag ändå en jävla lust till det idag också! trots att jag är sjukt jävla trött.. har somnat så fort ja satt/lagt mig ner(y) ahha ae men är så dans sugen så det är inte sant! men nästa helg då jävlar, amanda o ja ba köör då! all i o grejer x)
nu ska jag iaf duscha och käka lite sen blir det SOVA för min del då jag ska upp tidigt och iväg till södertälje på tävling, as taggad!! får se om ja orkar slänga upp nåt mer sen;)
true true

FOLLOW THE LEADER

lånade en bild från min underbara vän andrea då jag inte har hunnit lägga in bilder från igår ännu. låt oss säga att man mår som man förtjänar idag.. efter att ha kört isleken med alla brudar plus några fega pojkar så kände jag hur ont i halsen ja börja få.. och jag va inte ensam om de känslan så vi får väl se hur många som är i skolan på måndag(y) men va fan gör lite ont i halsen när man har världen bästa brudar? ae inte ett skit, fyfan va kul vi hade! började med mycket god mat och övergick i diiiirty dance!! herre va vi körde. ea och amanda ba drog affro ass!!!
aja nu ska ja upp på hectica en sväng innan de blir för kallt och för mörkt sen ska jag packa klart de absolut sista till imorn! :))

HOW LOW CAN YOU GO

städat igenom rummet lite snabbt sen ja kom hem, nu blir de stallet och fixa klart allt där, rida winnie och låta henne stå kvar inne.. packa, smörja och tvätta häst (när mor vaknat) sen ska ja ta hectica en sväng och se om hacket passar på dumpe eftersom han ska gå utan bett i 2 veckor nu (y) blir spännande! men men återkommer senare med lite bilder osv;)
taggad tjej..

MISS ASHET PRIPP

azum it will be

''IF YOU DON'T APOLOGIZE TO MY HORSE, I HAVE TO KILL YA''

hann inte blogga innan jag for til staden för en mysig biokväll. blev att se the three musketeers, helt OK film enligt både mig och robban! har dock sett bättre men den hade sina stunder och är absolut värd att se. nu väntar lite snabb packning, slänga in blöta kläder i torktummlarn sen sängen! skola imorn sen middag osv!!! hörs och ses imorn:)
osminkad nyhemkommen brud

Z-TYPE

kul att ens bror kommer hem mobbar en när man är trött, säger helt konstiga saker i dom mest tysta situtaionerna och nu har gjort mig beroende av detta jävla konstiga SPEL
buhuuuu

FINNEMANG

snell hest, fin bild på min fina pojke innan en tur i skogen..
idag var de iaf micke träning, winnie skötte sig super bra dock va ja inte lika bra.. dumma mig som ska hålla på o mesa.. men men känner mig taggad till helgen iaf!
imorn är en såndäringa as mumsig dag som innebär LEDIG för min del.. hallelujha säger jag bara!! hur skönt som helst kommer de bli med sovmorron! dock ska vi till tandläkarn med putte så får inte sova jätte länge, men kommer säkert somna i bilen;) ska se hur de går för min bror med min dator som bara gav upp och vägrade fungera. tur att han är hemma och är snille!!

KEEP IT GO AROUND

tisdagens val av kläder

FARLIGT SNYGG TJEJ

ah då var man tillbaka levande in ifrån stallet. winnie va super fin och putte lika så, hectica hann jag inte med då det blev mörkt för fort:( saaad! men men, blev att klippa winnie eller iaf halva henne! fin ponny.. och nu blir det sängen men min underbara boook!
imorn äre 2 lektioner sen hem o iväg på träning med winnie, hoppas jag klarar av de bara med tanke på smärtan i ryggen, tur att de finns tabletter(y)
aja godnatt!!

GOOD LIFE

trött tjej vid halv 6 imorse.. nu blire lite käk sen står 3 hästar och väntar på att bli motiverade!
hörs ikv..

KLICKA, LÄS, BEUNDRA

HÄR
inga frågor elller annat gör bara som ja säger;)


BOYS BOYS BOYS

man säger alltid att killar är skit och inget o ha, o fine! jag håller med helt och hållet. men visst finns det saker som vi är svaga gör och älskar med er:
- när ni kliver ut ur duschen med den slarviga knuten på handduken
- känslan när ni kysser en i nacken
- parfyyyymen
- att ni alltid vet hur ni ska få oss på bättre humör
- att ni är så jävel sexiga när ni ska ta av er tröjor osv..
ah nåra av sakerna som man bara älskar med er! en sak som jag älskar ännu mer är fan att få ett par muskulösa armar runt mig! mums...

THE BIG CLASS

bättre bild på klassen..
f.v: emelie(slutat), amelia, anneli(lärare)
therese, jag och andrea
'til death do us apart

PLÅGAR IDA

några bilder sen ja va hos ida och plågade henne med båda djuren.. duttig va hon iaf när hon fatta hur hon skulle göra :)

SPRING SÅ FORT DU KAN

ska släpa mig ut till stallet för att hämta in kameran sen slänga upp typ alla bilder som ligger på den!
rätt många men hellre bilder än massa texter känner jag;)

iApple

rätt klockren bild om ja ska va ärlig

GRÅSKALOR

KBK

ALLT I SVART OCH VITT

hemma efter en grymt mysig kväll med jossan! blev massa prat och skratt.. snacka om att vi hade mke att prata om!! måste ses snart igen asså! just nu ligger ja lite halv död i sängen och taggar morgon dagen som kommer spenderas hos ida!! massa mys!! ska plåga henne lite också, och kameran kommer hänga med!! så blir massa bilder! nu ska ja gå o tvätta bort sminket och sätta upp håret mitt på huvet! sen bort med alla kläder och ner i sängen.. så som de ska va, rätt sliten efter denna vecka må ja säga. men men hörs imorn innan ja drar:)

KINA

mot staden för kina käk med jossan!! hörs ikv!

ÖVERGRYM KLASS

- emelie i grönt.. 4 elever är as chill må ja säga! bättre bild kommer
för första gången nånsin är ja nöjd!! nu saknas bara skolkatalogen!!

SNEAKPEAK


ENDAST TILL HÄST INTRESSERADE

tänkte jag skulle dra ett inlägg om min egna träning idag med ponnyn för er som är intresserade, annars behöver ni inte läsa detta :)
iaf, började som vanligt med att skritta fram henne lagom länge och se till att hon skrittade genom hela kroppen och inte fuskade.. ca 10 min på lång tygel och sedan plocka upp henne LITE bara. allt som gäller vid ridning av winnie nu ska ske genom min sits och då får jag absolut inte använda handen utan rider så att säga på lång tygel när jag rider fram för att hon ska lära sig att bära upp sig själv och inte ta mig som stöd hela tiden. efter att jag joggat fram henne i ca 20 minuter så hon är lagom varm så börjar jag plocka upp henne efterhand. syftet med hela min ridning är att inte rida mer med handen än att jag håller i tygeln. så mycket små volter, där man vänder för ytter hela tiden, gärna lite utåtställt. blandar mycket volter o fyrkantsspår. och eftersom det stod massa hinder på banan idag så utnyttjade jag varje hål som fanns genom att lägga volter och ställa/böja och göra skänkelvikningar imellan! red även lite bommar med henne mot slutet för att få det sista i ryggen att släppa..
jaa såhär såg dagens träning ut iaf :) ponnyn va sjukt fin och lyssnade exemplariskt på mig, vilket va bra då jag inte kan använda mitt höger ben fullt ut!

YOU MAKE ME CRAZY

som bilden visar så har dagen varit såhäääär ''bra''! de enda roliga va egentligen svenskan och engelskan sen dog energin.. haha, somnade i soffan med amelia, ea o therese under lunchrasten sen mest trötta o döda tjejer på lektionen! gick omkring o typ, ååh låt mig dö.. döö jävla tyg osv. men men alltid lika kul.. nu blir de plugg inför matte provet imorn, sen träning på busbarnet... hörs senare ihopp om bättre humör osv!

SECRET

börjar bli en vana att ligga vaken om nätterna o inte ha nått o göra då jag inte kan sova... känns kul osv!
var dock en kort dag vilket va underbart! mattte idrott sen hem. idrotten idag va så grymt kul! älskar fotboll, de som va mindre bra va typ att knät har pajjat nu, kan knappt gå och får se om de blir kryckor imorn. blev för många tacklingar så knät va med om både de enda o de andra idag. lyckades träna winnie iaf, som va super fin som vanligt. lite stel men det är okej efter att ha vilat i 2 dagar :)
men men nu ska ja lägga mig i sängen, läsa OCH hoppas på att somna utan att vakna av mardrömmar!

PARADOX

sitter och skriver svenskan, eftersom det är redovisning så sitter jag och pratar med mig själv för att se om det jag skriver låter bra, vadå schizo?? haha

LIVE HIGH

drar mig mot staden med 19.11 bussen. kommer hem sent ikv så blir antagligen inte mke mer bloggande, men vi får se!!

MORGON GYMNASTIK

lite bus såhär tidigt på morgonen skadar ju aldrig.. ska dra mig mot staden nu för att ta de vanliga tågen vid 07.08.. ska sova som aldrig förr då natten inte hade mke att ge!! aja hörs i eftermiddag när ja kommer hem!

BARA HELT BRA OSV


NYA STJÄRNSKOTT

som dock kommer go dooown.. men men, en länkning till pojkarna, tycker allt att ni ska kolla in dom! bloggen hittar ni HÄR

I JUST WANNA HOLD YOU TIGHT

ska dra mig mot sängen o några dexter avsnitt utav den nya säsongen straxt. imorn äre upp 5 som gäller för att hinna duscha innan skolan. 3 lektioner sen bara kort sy o runt 14.30 blire bowling och käk på subway!!!

INSPERATION


YOU MAKE ME FEEL THIS WAY

hemma efter en ''lång''dag i skolan som dock varit jätte kul! så har ja äntligen kommit hem och fått mat i mig!! facktekningen i morse va nice, klar med båda ritningarna och blev riktigt nöjd med dom! kjolen börjar även likna en kjol nu vilket känns AS sköönt så jag äntligen får börja med allt de andra!!
höjdpunkt idag va utan tvekan andrea som satt och sydde och sedan skulle klippa och efter en stund märker att hon sitter och klipper sig själv i håret samtidigt! haha!
sen även när vi satt o vänta på bussen.. gulle asså, forever alone!^^
nu blir de stallet och en sväng med busbarnet hectica sedan klippa henne:)

OM MAN INTE VÅGAR MISSLYCKAS KOMMER MAN ALDRIG LYCKAS


min kväll!

KEEP IT GOING

tog mig i kragen och åkte ner till skogslotten och agerade coach till ida och mini.. mini skötte sig jätte bra men ida ramlade av i LA ^^hihi men hon va duktig innan de!
åkte sedan hem vid halv 3 för att ta itur med mina egna djur.. winnie var hur pigg och fin so helst och hectica lika såå. nu blir det en dusch och lite käk och förhoppningsvis bio!!

ALL KOLL

ligger i sängen och överväger om man ska åka ner till skogslottten idag och kolla på alla som är där o tävlar.. väl överväga ett tag till. har 1 ponny att jogga, en att rida dressyr, tvätta och klippa och en att gå med. plus att jag ska iväg på kvällen. kan bli tajt men men. NU ska jag göra en kladdkaka iaf. hörs seen;)
mke gamal bild från en sommar hos bästa vännen som jag saknar som fan!!!

DUTTI PONNY

ae fy så fin ponnyn va idag! det som skulle tatt 3 timmar tog 4 timmar, och eftersom ja va efteranmäld så vart det panik men fick flytta ner mig i första klassen som va en LA.. med tanke på hur de gick förra helgen så åkte vi endast för att kolla så inga spöken satt kvar hos varken henne eller mig idag. vilket de inte gjorde. hon va SÅÅÅ fin i LA så det va inte sant, lite surt dock i msvb att ja fick en rullbom som kostade mig segern men idag gällde det bara att se att ponnyn va fräsh och fin, vilket hon verkligen va!! men blev 6a i LA o 3a MSVB.. nu äre massvis av träning som gäller med henne inför södertälje om 2 veckor!
och för mig samma sak, får börja springa nu i veckan och ska utnyttja cykeln rätt mke.. nu blire dusch sen massage!!

RSS 2.0