SUDDIGT BILD MEN DJURET ÄR NYFIKEN

har dragit på mig bikini just nu för att tagga spanien om 1,5 månad.. kommer bli så jävla grymt!!! nu blir de dusch sen springa bort och fortsätta kolla idol hos bror.. hörs senare;)

VIDGAR MINA VYER

har gjort ett tappert försök till att göra klart allt inför imorn, men misslyckades dock.. hittade inga kläder och vet inte vad ja behöver ha med mig till skolan imorn. däremot så har jag gjort klart matten som va till imorn så känner mig iaf lite duktig, dock är jag äckligt trött och hungrig och jag har dödlig träningsvärk. rullade seriöst ur sängen i morse.. inte okej! men ska försöka sova nu iaf..
hörs imorn!

ALLT OCH LITE TILL

2 av 3 saker som följde med mig hem härromdagen.. knästrumpor och en kofta ifrån H&M
fick även med detta snygga halsband ifrån cubus.. och sist men inte minst.
ett as läkert equipe schabrak!!!

HERE I AM

gårdagens..

HOPPAS ATT DU INSER VAD DU GJORDE FEL


KOMMER ALDRIG SLUTA LETA

jaa kort dag i skolan för min del. sjukgymnast och paus mat hos frissan när ja vänta på mor.. hem slänga sig i sängen och sova nån timma sen iväg och hoppa busungen som va lite väl pigg men fin!
sitter för tillfället i skype med massa boys som snackar om allt mellan himmel och jord.. rätt intressant? njaa helt okej, får veta en hel del(y) störda ärom iaf :d
ska byta dator och slänga in bilderna ifrån kameran från gårdagen osv..

FAST VID TANKEN

kan inte riktigt släppa vissa saker.. med detta klipp kommer iaf en fatta

VÄRLDENS SÄMSTA DAG

usch och fyfan för allt idag.. åkte hem tidigare för att åka till sjukgymnasten, ont som fan.. nya övningar o lite så. har precis pluggat klart och ska plocka i ordning till skolan imorn, taggar idrott och att tejpa knät som fan för att kunna va med (y) ska försöka få tag i andrea också om hur vi ska ta oss till stan imorn.. men somsagt- mycket dåligt humör idag så drar på hög musik och stänger in mig i rummet ett tag och lugnar ner mig.. äre samma imorn vet jag fan inte vad jag gör-.-'

HUNGER


IF SHE ONLY COULD

sitter och kollar på svenska hollywood fruar, alltid lika bra!
har käkat lite nu och även fixat allt som ska med imorn, nu återstår bara kläder till imorn! största problemet...
helt normalt(y)

GOOD LIFE

så jävla tagg! ska hänga med ida och hennes familj till spaninen(teneriffa) i november! snacka om att jag längtar LITE kommer bli så sjukt nice att dra från sverige 1 vecka om bara ligga på standen o steeeeka. ska bli så satans brun då! ååååh längtar..
ae men nu ska ja göra lite nytta, sätta mig med mitt skissblock och försöka skissa upp 2 kjolar plus 2 tjejer... herre hur ska detta sluta.. den ja gjorde i skolan blev omgjord till the grudge bruden liksom. inte helt okej..

-

.

HAPPY ENDING

ponnyn trimmad såhär på morgon kvisten, hon va hur fin som helst!! så klassändring blev det. har precis duschat och slängt i mig lite frukost och ska nu gå o ge ponnyn lite hö sen hoppas på att LA har börjat o kolla på den..
slänger upp fler inlägg under dagen så håll utkik :)

LJUNGBY

efter att ha fått vänta hela dagen på att starta så fick jag äntligen gå in på banan vid kl 19.00.. hade en övertaggad ponny med mig vilket ibland kan bli jobbigt men hon skötte sig bättre än förväntat! hade dock 1 ner i inhoppet i kombinationen men det gjorde inget, hon kom lite snabbt in på de och hann inte få med sig sina små tassar. resten av banan va hon klockren! 2-3-4 gjorde hon nog bäst idag, hur fin som helst i den linjen. grymma ponny!
så ja att komma på en 22e plats utav 58 starter kändes helt okej!!
imorn har vi gjort klassbyte till 1.30klassen ist. känns som att det blir jätte bra. men ska gå ut med de lilla djuret sen borta tänderna o gå o sova då det är upp tidigt för att trimma ponnyn imorn som gäller. så säger godnatt nu!!:)

GÅRDAGENS

jätte dålig bild men iaf..
// skor MONKI // tights MONKI //spetts tröja H&M //

UP AND AWAY

då är vi påväg mot ljungby! hoppas att det blir en bra helg:) årets första inomhustävling äre men det spelar ingen roll när man har en super fin ponny! ska se till att blogga antingen innan jag startar idag eller efteråt!
hoppar bara en MSVB(1.20) idag :d

WASTED GROUND

stressig dag? näääää!
bilkö på E4an på vägen hem.. ÖSregn när man kommit innanför dörren.. paniken om att ponnyn måste joggas och tvättas kommer.. slänger i mig lite käk, byter om o drar ut för att jogga winnie. hon va grymt pigg och hur fin som helst. sen tvätta henne innan det blev för kallt vilket vi hann! sen i väntan på att hon skulle torka packa jag klart allt i stallet och sen klippe jag djuret.. dock dog klippmaskinen av överhettning när jag hade gjort nästan halva hästen! VADÅ PANIK?! tur att man har grannar! men men ska käka lite nu sen sova eftersom det är upp tidigt imorn för att åka mot ljungby! bredbandet är med och denna gång kommer de gå att blogga!!

JUST GONNA STAND THERE

ponnyn tränad och var super fin, mke lydnad vilket va bra! nu ska jag lägga mig i ett varmt bad o äta glass o kolla film, sen fixa iinför imorn sen blir det sängen! upp tidigt och skola och efter skolan äre hem fort och packa klart allt, jogga samt tvätta ponnyn sen åker vi mot ljungby på fredag morgon! typ 5-7 KUL!! men helgen kommer bli underbar!
men nu baaad!


LIKE A MOVIE

trött tjej idag.. sovit piss dåligt inatt som vanligt och det blev inte bättre när man va tvungen att gå upp vid 8..
kom hem från mötet vid 12 och har precis slängt i mig lite mat så nu blir de stallet och fixa allt däär sen ta in dom stackars blötdjuren. jävla äckliga regn :( sen ska jag in och lägga mig i soffan igen tror jag. äta glass och tagga träning hos micke ikv!

FINE AS YOU ARE


AUTUMN IS HERE


DAGENS

Dagens // boots DIN SKO // tröja MONKI // halsduk MONKI // kavaj-jacka MORS GARDEROB

fick med mig denna snygga skapelse hem idag!

TRÄNING FÖR MIG SJÄLV

har suuttit på cykeln ytterligare 30 minuter idag så är lite slut i benen! imorn blir det inte nån sovmorgon då mamma ska ha mitt rum vid 9 -.- och vid 11 ska jag iväg på möte, får se hur det går.. nu ska jag städa undan lite i mitt rum sen ta nått och äta och lägga mig i sängen och kolla film!

THEN NOTHING GOES RIGHT, GO LEFT

jaa vad ska man säga om dagen? underbaaar kanske? ah kör på det..
ska sätta mig på cykeln 30 min till när jag väntar på att andrea ska komma hem! sen blir de massa film och mys, och PRAT! satan så mke jag har att säga till henne nu.. men de får vänta. nu ska jag sätta mig och svettas lite, kolla nån bra film tror jag eller serie;)

BRING ME THE HORIZONE

bestämde mig för att undvika att stressa och ist åka tsm med ea in som ska till ''stan'' på hemligheter;) vi tar iaf 14.20 bussen så ja kommer till haga runt 3 typ. ska bli jätte kul att träffa massa som jag saknat rätt så jätte mycket! men nog om de..
nu--> käk

ON THE RIGHT SIDE

nu blire en dusch och lite käk sen in mot staden och mot haga!! ska hämta upp sofia för en fika på stan och även träffa massa saknade människor på skolan!

UP EARLY

uppe tidigt resulterar i att jag är klar med 2 hästar redan. nu blir de lite frukost snabbt sen ut och ta den sista!

LOVELY

2 helt outstanding grymma hästar har tränats för sussane idag! dumpe va suuuper fin och börjar lägga ner sig i formen jätte bra nu! och winnie.. finner fasen inga ord, tuuusan så fantastiks hon var! lyssnade på minsta lilla.. kändes så jävla underbart att rida då när man bara kunde sitta upprät och ''mysa''! ae gud.
nu har jag iaf dragit på mig dubbla bysser och massa tröjder samt vinterjacka för att tillsammans med gullungen åka ner till ica och handla mums inför kvällen. vi har turen att va lediga imorn och på onsdag så vi tar ett film maraton ikv! men nu måste jag kila.. hörs antingen imorn elr nått mer ikv

TRÖTT PÅ DET HELT ENKELT

nu äre slut på allt känner jag.. ska fan börja leva ett nytt liv imorn! det ska bestå av träning träning och mer träning.. nu jävlar ska det hända grejer. så trött på allt, trött på mig själv, trött på alla som gnäller så nu fan ska det ändras!!
satsar på 2 månader nästan så jag vill ta max 1,5 månad för att pressa mig själv lite extra!

GRYM JÄVLA INSPIRATIONS KÄLLA

älskar att sitta och titta på alla dessa bilder!  GÅ IN OCH KOLLA SJÄLVA!!! bara att klicka HÄR och sedan njuta
min stora lillebrors gudomligt vackra flickvän josefin!!

BANQUET

fyhelvete vad trött jag är!! gick nästan och somna på stan med ea.. vi va helt döda båda 2!
hon fick med lite mer än mig hem även, då jag bara fick tag i en ''plånbok'' ifrån monki.. ska byta om från tights och stickad tröja till mjukisbyxer och stoooor myströja.. plocka in mina fina djur ifrån hagen sen blir det sängen och mys med film och lite gottit.. ska se om jag kan koppla in kameran i datorn o ge er lite roligare bilder sen även.. men men hörs senare;)
dejt med kudden

COOKIE

varit riktigt effektiv nu på morgonen! alla hästar är klara och kl är bara 10
känns bra faktiskt.. blir stan med ea sen när hon har vaknat, hon ska sola tror jag och ja ska försöka hitta på nått under tiden(y) se om vi hittar nått kul på stan också, behöver en jacka o lite skor känner jag! aja ska slänga mig i en dusch nu sen lägga mig i sängen igen och vänta på att ea ska ringa..
saknar min underbara lisa...

11.10

känslan när man inte behöver gå upp 5 är underbar!! fick sovmorron idag vilket va hur skönt som helst efter att ha gått upp 5 hela veckan! nu blire iaf dressyr för winnies del och mys med hectica tsm med ea och riska sen. dumpe ska få lite markarbete bara:)

SOOOVA

blev en chill kväll hos axel.. kevin och pett var närvarande. axel spela och jag förklarade inception (filmen) för pett under tiden vi kollade på den.. grym film!
ansiktet är tvättat och sovtröjan är på, får även sällskap inatt vilket känns bra! men nu sova!

WHY ARE YOU SO SHY

drar mig in mot staden till en braig gammal klass kompis!
lite surt att syster inte kunde komma med men hon måste få roa sig med annat också! skolan va AZUM idag, dör lite säger ja bara.. mums, får se om ja slänger upp nått mer inatt när ja kommer hem!

DAGENS


UNDERBART BRA


DÖR LITE MER FÖR VARJE GÅNG JAG SER DIG

allt känns bara bättre och bättre på skolan nu! ea och jag har sjukt kul varje dag, massa mums att titta på och vi är grymma på lektionerna(y) hon har nyligen varit här hos mig för att vi skulle plugga klart matten! heja oss asså. såå nu slipper vi plugg under helgen!!
känner att jag har mycket spännande saker att berätta just nu men shit the same, ska byta dator snart för att lägga in blider och slänga upp lite på bloggen, tex. dagens outfit såsom de som inhandlades idag på stan med min kära ''assistent'' andrea vid min sida!
tillsvidare ger jag er en FIN bild på oss.. 

GAMALT FRÅN SOMMAREN


JAG GRÅTER BARA I REGNET

hicka, american pie och storstädning av rummet. helt okej en tisdagkväll enligt mig. har pratat massa med tona som är i USA också.. börjar sakna henne jätte mycket nu:( men o 2 veckor kommer hon hem!!
nu ska jag fixa klart det sista sedan gå och lägga mig! imorn SKA jag till skolan oavsett vad!!
imorn kommer alla bilder från helgen i dalarna

BAD DAY

hemma idag då natten bara bestod av mardrömmar och gråt.. orkar inte med de längre!
går och lägger mig igen och hoppas på att somna

MAKALÖST ENERGISK KVÄLL

keep it roll
azuum.. nu ska ja tvätta ansiktet, städa klart, tända ljus lägga mig i sängen och kolla film eller nåt annat.. trött och lite små depp, dock vet ja inte varför.. men shit the same. imorn äre en ny dag. upp 5 och tagga skola!!

SOMEONE LIKE YOU

sitter o sjunger lite för mig själv.. försöker att låta bli då jag bör vila rösten eftersom jag fortfarande är sjuk. idol börjar snart men har bestämt mig för att inte titta på det.. den enda anledningen till att jag skulle kolla äre för att det är i DALARNA idag xD

ÄNTLIGEN HEMMA EFTER 7 TIMMAR I BIL

viktigaste klassen under helgen var globenkvalet. där ja fick ett skit pet i omhoppningen, men knep en 7e plats vilket gav mig 16p känns bra!:D MSVB som jag red efteråt gick ja in lite för mke med tanken ja ska vinna typ ;p ae men winnie va super taggad och lyssnade grymt bra så jag chansade lite men fick en rullbom och sen ett till pet som var mitt fel då jag inte hann ta tillbaka henne, men en 5e plats är inte illa iaf :) och i dagens MSVA gick jag in och ville ta mig runt med bättre resultat än när jag debutera på NHS vilket ja fick också. dock va inte 12 fel mke att hänga upp i julgranen men ändå bättre än förra gången. fick en rullbom och 2 lite mer pet.. ponnyn blev stark och tyckte hon kunde bestämma själv men gud så fin hon va!! slutade på en 9e plats iaf. det var bara 1 nolla sen 4st 4felare 1-8felare sen neråt så kan säga att banan var inte lätt men det ska den inte heller va på MSVA.. är iaf jätte nöjd med helgen och nu fortsätter träningen med winnie inför ljungby om 2 veckor!
men nu ska jag sova!!
tummen upp på en bra helg!

GAGNEF

nu är allt inpackat om jag ska bara duscha mig käka och fixa winnies svans, sen bär det av mot gagnef! kommer ha dator samt internet med mig hela helgen :)

TECKEN PÅ SVAGHET

ponnyn har varit ute en lång sväng nu på morgonen, hela stallet är fixat och ska snart påbörja inpackning i bussen. ska hinna med att duscha och att hämta kameran borta hos bror och även gå en sväng till med gullungen! sen nånstans mitt i allt borde jag slänga in mat också då jag känner redan nu att jag är hungrig..

IF YOU EVER LOVE SOMEBODY

allt är packat och ponnyn är super fin! håller just nu på med min egna packning då jag insåg att jag missat massor.. men de blir nog bra till slut!

DRIVING AWAY

dåligt bloggande pga dålig sömn. har legat och sovit i princip hela förmiddagen. pinat mig att ligga kvar i sängen trots att jag hellre hade gått upp i dom lägena. men men, joggat samt tvättat winnie nu på eftermiddagen och ridit dom andra lite lugnt! nu återstå massvis av packande till imorn då vi lämnar skogen runt 2 på eftermiddan för att åka upp mot dalarna!! sjukt taggad och längtar massor till de :))
ska se om ja hinner en snabbis till haga på morronen imorn för att hämta/lämna saker och säga hej till alla..
men nu måste ja packa!!

I'M NOT AFRAID


1.20 1.25 1.30

är helt slut efter dagens micke träning. idag va han på bushumör vilket innebär att han ser allt och älskar att lägga lite spydiga kommentarer hit och dit. men det är sånt som är ännu roligare tycker jag. ponnyn va iaf hur fin som helst. hoppade genom hela kroppen och hennes bakteknik har nog aldrig varit såhär bra. dutti ponni :)
känns iaf super bra iför gagnef i helgen med gullungen! :D
nu ska ja ta en dusch och sedan gå och lägga mig. som det ser ut nu så blir det ingen skola för mig imorn iaf. eftersom jag inte sovit mer än max 4 timmar sen i fredags så jag är rätt slut hela jag.. hörs efter duschen ;)
trött/sliten tjej efter träning

AE GU' SÅ DANT

ja vad ska man säga om dagen? så jävla skön klass jag har.. skrattat oss igenom dom flesta lektionerna idag, allt är mke roligare när man är sjuk och är i skolan med feber.. la mig raklång på ett iskallt bord, drog upp tröjan så jag kunde svalka mig och få ner febern, sen börja vi skratta igen, gu' så dant, typ ordet vi har missbrukat idag (y)
aja, även överlevt ett skolfoto som förövrigt är de första ja blirr nöjd med! känns bra, fick även sitta brevid min favorit unge! hann iaf med halv 4 bussen från lkpg så de blev mys med musik och VOGUE på bussen som är våran bibel i princip!! nu ska ja leta fram lite idrotts kläder, slänga ihopp kläder till micke träningen imorn och även städa mitt rum (ovanligt) o sist men inte minst, äta nåt-.-
måste erkänna att jag saknar klassen lite.

DAGENS



MY HEART IS FREAKING OUT WHEN I HELD YA

har hunnit med att störa mig på mycket på kort tid nu känner jag. det vill säga: bara idag.. fyfan säger ja bara!
aja blev inga nya mediciner efter mitt besök på vårdcentralen, vilket kändes bra! suttit o kollar massa bloggar och skrattat åt vad vissa skriver osv.. men men imorn äre skola som gäller och vi har även skolfoto-.- jippi va kul.. leta kläder hela kvällen med andra ord! ska snart dra mig mot sängen med lite glass o pepsi och en bra film.. hoppas på att få sova inatt-.-'
saknar falsterbo...

WHEN I HELD YA

ae fyfan så jävla bra hon va!! älskar accord följden som hon har och låten är sjukt grym.. behöver inte ens fortsätta kolla på idol nu. räcker att se finalen med henne nu, GRYM är hon! älskar rösten!
finns flera andra grymma klipp med henne på youtube som nu borde kolla in..

NOVASOFTWERE

fyhelvete vilken natt de va.. inte mke sömn utan bara massa hosta, usch!
så ingen skola idag iaf, utan ligger hemma i sängen med en blöt handduk på huvet för att få ner febern lite. ska till vårdcentralen vid 2 så det blir ju kul? mer medicin kanske(y) men ska försöka ta mig upp och fixa lite o äta innan de är dags att åka, hörs sen

NY DUSCHAD GLAD TJEJ

dock jävligt sjuk fortfarande..
ska slänga i mig lite tabletter för att se om man klarar av att sova inatt.. annars vägrar jag gå till skolan imorn. ska lägga mig och kolla på sex and the city iaf..
gooodnight!

LITE SUR OSV

asså ja vad ska man säga? visst ja är säkert lite ''bitter'' för att jag inte gick vidare till juryn och tv men jag har fortfarande ett ess i rockarmen. MEN va i helvete ska man säga om juryn? det är ju patetisk.. alexander bard är bara för mycket, jag tål inte den människan. ful som stryk är han och vet ingenting.. skiter fullständigt i om ni slänger in elaka kommentarer om att jag inte kan nåt om musik. men det vill jag lova att jag kan. och jag bryr mig verkligen inte om er i detta läge, det är min blogg och mina åsikter...

SIGNATURE

1h sömn blev det inatt.. tur att det va CSI maraton på 5an, annars vet ja inte hur ja skulle klarat mig.. även haft kul på fb, första gången ja gillar vad dom gjort med skiten, bjuda in folk i konversationer (y) wehoo
har iaf hostat hela jävla natten och vart nära på att spy ett antal ggr.. fyhelvete, orkar inte va sjuk längre.. ingen skola blire imorn heller vilket suger rätt mycket..
måste även länka denna då jag vet precis hur det känns att ha någon i sin närhet fast i denna hemska sjukdom..

TUR ATT FACEBOOK FINNS

ibland äre tur att man har fb, finns en hel del underhållande människor!

COMING UP

blir ingen fest ikv.. finns ist risk till att jag får åka med mor till jobbet då jag mår så jävla dåligt så jag bara gråter i mängder. känns kul oså!! faan säger ja bara, vart as tagg hela dan typ sen ba ae..
ska lägga tillbaka min blöta handduk för ansiktet och skriva fötlåt till mitt gullebarn eftersom vi inte kunde dra iväg ikv:(

PINK AND WHITE

godmorgon på er!
vaknat för ett tag sen och kan säga att det va underbart att få sova ut! visst vakna ja runt halv7 imorse, men de va bara att somna om. mår mycket bättre idag även. jag kan andas och jag kan prata, halsen gör inte ont och inte heller huvet! så nu ska ja knarka tabletter så att det håller sig såhär så andrea och jag kan dra mot stan och fest ikv!
inte alls trött eller så!

HELT MAGISKT

mår nästan lite bättre efter ett as varmt bad och en kall dusch! jag kan andas, halsen gör inte lika ont osv. däremot börjar huvet spöka igen vilket inte är okej! ska ta mig ett glas pepsi med massa is i sen kolla film!! rummet är nästan helt städat och kläder ligger i tvättmaskinen. vuxen poäng till mig (y)

EN SHOPAHOLIC SÄGER JA

jaa som bilden visar så ligger ja i badet nu, läser jäätte bra bok, dricker pepsi och lyssnar på bästa secondhand serenade. mycket mys... känner även att ja har rätt mke energi så det blir tvätta kläder och även städa rummet efter detta!

JÄVEL SÅ SÖT TJEJ

nu blir de att försöka ta sig ut i stallet och mata mina djur, sen lägga sig i ett as varmt bad för att ånga ut skiten ja har i kroppen.. orkar inte va sjuk längre och verkligen inte imorn då ea o ja ska på fest! fml just nu..
återkommer senare (y)

BOMBER OCH GRANATER

kul att va sjuk så man inte får träna djuren.. lyckades även somna på de mest komplicerade sättet som gick på bussen, ea tog kort och ni får se det snaart!
ska gå och hämta upp hästarna snart sen ska ja sova en stund.. blir heller inget käkande ikv men imorn kör vi, hoppas jag på! måste bli friiiisk!!!!
attans så ja saknar sommaren!!

THE MAN SHOW

nar nyss vaknat och fått på mig kläder, mår sjukt dåligt idag men måste lämna lite papper till mina nya lärare idag så det är bara att peska med allt. har rätt kort dag vilket är skönt dock. matte 1h sen sy i typ 2,5h så det är nice!
har även kommit fram till att ja är upppe 30 min för tidigt i onödan idag.. hade tänkt att duscha men orkade inte...
aja ska käka lite glass till frukost nu i hopp om att halsen blir bättre och att jjag kan prata!!
lateroooo

1 SEPTEMBER

red ett ordentligt dressyr/markarbetes pass med winnie idag igen och hon va verkligen super. hon var flyttbar åt båda håller och som ett gummiband i hela kroppen! shit så fin hon var! och imorn får hon en sväng ut i skogen, klättra lite och mysa omkring. sen en välförtjänt vila på lördag. dumpe går på banan imorn och hectica lika så! sen framåt kvällen blir det stan och middag på KINA med bästa ea!! kommer bli så grymt underbart. bara sitta o njuta av god mat, prata massa skit osv. blir en bra kväll..
och det avslutas med godis och film mys! med andra ord inget att klaga på!
nu blire lite små städning sen hitta kläder till imorn sen sängen med nån bra film!! godnatt på er!!

AZUM DAY PÅ LJUNKAN

sjukt kul i skolan idag, är super nöjd och har as bra lärare! nu blire hästarna och sen lite egen träning och film sen sängen.. hinner nog uppdatera lite mer innan de blir sängen i hope!

RSS 2.0