MYLOVEBASKET

jennie purvins - Mylovebasket.com mode online följ mig på www.mylovebasket.com

10 ÅR BARA DU OCH JAG

jaa, i förr förr går (27e november) så firade andra och jag 10 år tillsammans. kan säga att de verkligen inte känns så trots att vi är som systrar. men dom ända orden som ja kan uttrycka allt tsm med ea är att jag älskar henne fruktansvärt mycket!!
I LOVE YOU SOULMATE!

DAGARNA BARA GÅR OCH GÅR

gårdagens
både igår och idag har det varit super kassadagar om man kollar hur mitt humör har varit, men det kanske inte är så konstigt med tanke på de som varit.. ae fyfan.. iaf.. började med att försova mig idag(y) ville döö då kan ja säga, sen när ja väl kom till skolan så blev de lite bättre men ändå inte. bowling på idrotten va kul, första gången ja lyckats bra och efter skolan så blev det träning för micke med putte! fyfan va fin han va och va micke tyckte om pojken. lite små imponerad och såg potensial i honom :d happy happy!!

nu ska ja lägga mig i ett bad och tycka synd om mig själv då mitt knä tar dö på mig! heeejs

DONE IS DONE

ae nu måste jag skärpa mig. har funderat hela helgen på om ja ska ta en bloggpaus, men när man ser att statistiken är så grym som den ändå är vill jag inte iaf! ska försöka bli mer aktiv, i promise;)
sitter just nu och kollar igenom alla bilder ifrån somarn och guud va man längtar tillbaka!
augustifestivalen
soooolande
mer från augustifestivalen
tävling på nfk med min älskling

TROUBLE IS HER ONLY FRIEND

var en aning för trött för att skapa tid till att blogga igår. var hemma skapligt sent och tog mig i akt att åka till skogslotten med dumpe. sjukt hur fin han börjar bli nu OCH herre så han kan hoppa, puttepojken:)
när ja kom hem blev det fick inför idag sedan sängen och housetittande sen somna ja på stört och vakna vid 12 å låg vaken resten av natten. kul!!
om man nu ska se till hur dagen har varit så ska man väl inte klaga mer än att matten va skit tråkigt, idrotten va en svenska lektion nästan, svenskan bestod utav asgarv och engelskan lika så. bussen hem från linkan sov ea och jag som stockar typ, sen tvingades vi vänta ett jävla bra tag på bussfan i kylan..
men men, winnie var super fin idag för micke vilket kändes kul, hon som inte har hoppat sen borås o grejer. busig som bara den va hon :)
ska slänga upp dagens outfit straxt också;)

I'LL MAKE A MAN OUT OF YOU

färdig tränat för ikv för min del. huvet känns som de ska sprängas när som helst vilket inte är kul men men, måste träna iaf! just nu väntar jag på att min film ska bli klar MULAN! ååh som jag har gått och suktat efter den! och äntligen blir det att se den. aja ska lägga mig och kolla på den nu så blir inte mke mer än detta ikv;)
hörs imorn

RIGHT BACK FROM THE START

sorry guy's för så dåligt bloggande, men utan en egen dator och även facebook så har jag ingen lust att sitta vid datorn. har liksom inget och göra förutom blogga då men aah..  händer inte så mke i mitt liv för tillfället om man ska se det så. går i skolan som vanligt osv. ska just nu lägga mig och plugga lite. börjar med svenskan och arbetar mig vidare till mönsterkonstruktion(y) har prov i det på torsdag så är väl bra om man kan lite iaf;)
aja, eftersom mamma jobbar inatt så tänkte jag beslagta hennes dator för kvällen så blir nog mer bloggande skulle jag tro:)
tröja som äntligen är klar, MBM;)

LITE BILDER IFRÅN GÅRKVÄLLEN

får väl börja med att säga att vi hade SÅ JÄVLA KUL igår!! snacka om dra i linköping liksom! pauserna va azuuum
grymma robin!
REGERANDE MOLLY
VÄRLDS STJÄRNAN!! helvete va grym hon va igår, satte båda sina låtar! underbara MOA..
mer seen;)

IDOL

sitter och taggar till IDOL ikv med amelia. kommer bli rätt så jävla azum om jag inte har fel!!
har fått håret klippt av underbara amanda idag också så nu äre skit snyggt!! men men nu ska jag börja fixa mig till kvällen! bild kommer seeeen;)

GODMORGON

uppe sen 15 minuter tillbaka, hunnit med en dusch och nu ligger jag i min varma underbara säng igen! det är typ de bästa som finns. lägga sig i sängen tidigt på morgonen efter att ha duschat, muums! ska iaf börja plocka på mig lite kläder och sedan käka frukost(y)
är lite fundersam över va man ska ha för kläder idag också eftersom de är så sjukt kallt men blir nog nylontights som vanligt.. aja får se om de kommer upp nåt inlägg under dagen. kommer inte komma hem idag alls utan kommer jätte sent inatt!
fick med mig terese på twiday/night så vi ska kolla film från 15.30 idag till 2.30 typ xD men de kommer bli svin kul satt de är lugnt, dock lär vi va trötta på onsdag eftersom vi går upp vid 5 sen på onsdagen x)
älskade sääääng

BION MED BROR

ja vi var ju på bio i lördags kväll jag och min underbara bror! såg IMMORTALS som jag skulle säga är bästa filmen hittills i år skulle jag tro. riktigt grym, verkligen allt JAG gillar i filmer! här är iaf det jag hade på mig..

10 MINUTER SEDAN

ja om man ska sammanfatta dagarna i skolan så består dom av mycket skratt kan jag lova. speciellt sytimmarna. idag va vi bara 75%i klassen då amelia inte va i skolan tex.. vi lyssnar på alla disney låtar på högsta volym OCH vi sjunger med, skriker att vi vill dö minst 100ggr då maskiner/sprättare osvosv inte gör som vi vill osv. men kul har vi iaf! sen de bästa med oss är att vi alltid bakar till torsdagarna eller en gör det varje vecka, och nu var det min tur. DOCK har vi verkstadsbyte på torsdag. vilket känns väldigt illa x) men men, har lyckats få till mina underbara chokladfrysmuffins sen jag kom hem iaf med dumpe! som förövrigt var hur fin som helst idag! pojken fick även skutta lite som har tyckte var riktigt kul:)
nu återstår bara städning

NO GAME NO PAIN

lisas smutsiga spegel.. hemma efter ännu en grym dag i skolan. har haft utvecklingssamtal så kom hem lite senare än vanligt men men, nu ska jag byta från myskläder till ridkläder(y) azum, sen blir det en snabbis till skogslotten med dumpe :)

SVAR PÅ KOMMENTAR

Till dig som undrade om jag kunde göra klänning mot betalning så är det absolut inga problem. Priset sätter jag inte själv utan utgår från det som står på tyget och räknar det i meter och får därefter ett slutpris. Just den svarta klänningen som jaga visade här kostade inte mer än 90kr, iofs så köpte jag halsbadet själv med det ble änd inte dyrare. skulle iaf va jätte kul att få göra klänning eller nåt annat till nån som frågar är. Samma med lagning eller uppläggning då det faktiskt blir billigare än att gå till en affär;)
Men på tal om annat så kommerdet bli dåligt med bloggande på några dar då jag inte har nån dator. Har just nu lånat min brors iPad som jag bara äääälskar!!
Snart blir det oxfilé hos andra bror sen bio med lillebror :) blir en bra kväll helt enkelt! Men men ska se om jag kan få upp dagens/kvällens outfit, men kan konna inorb beroende på hur trött ja är sen

PS

hemma och sjuk även denna vecka. börjar bli sjukt irriterad på det nu.. har iaf spenderat dagen på vårdcentralen för att försöka få medicin men det är tydligen inget fel på mig så får inget-.- annars så har ja bara legat och tittat på film, grymma transformers! fyfan så bra dom är! ska forsätta ikv med 2an och 3an;) just nu äre matte plugg som gäller måste va klar med det om jag nu ska till skolan imorn vilket jag inte har bestämt ännu, får se hur jag mår imorn helt enkelt!

EN STJÄRNA HAR LÄMNAT OSS

R.I.P
alla mina tankar går till ägare, ryttare, uppfödare och allt annat folk omkring denna fantastiska häst!

SVAR PÅ KOMMENTAR

fick en kommentar på inlägget om hectica ifrån en tjej som undrade om jag skulle tänka mig att tävla någon annans häst om man ber mig och tänkte att jag svarar såhär då.
kan mycket väl tänka mig att tävla en annan ponny än mina egna.. har veltat det hela året i princip.
mitt enda kvar som jag kan komma på just nu är att det inte får vara mindre än en c-ponny. tycker de är svin kul att jag fått denhär frågan just nu. så du som undrar får jätte gärna kontakta mig igen! :D

ÄNGLAHOPPET 2011

var för trött för att skriva igår efter warm-up'en. men ponny va oerhört pigg och glad och vi fick en rullbom på inhoppet i kombinationen. förutom det så var rundan super!
idag vart det en miss på 7an. hur fin som helst fram till det. klarade 3kombination utan problem, klockren på alla hinder och klarade alla svårigheter sen missa vi varandra till 7an så bommern föll. men men allt kan hända, är bara glad över att hon börjar lyssna så som hon gör nu. känns mycket bättre och roligare att rida henne då:)

DU ÄR MITT ALLT

det finns inga ord i världen som räcker för att uttrycka hur mycket jag älskar dig
du är mitt allt, min käraste ägodel och jag vill aldrig lämna dig! 
du har aldrig någonsin svikit mig och finns alltid där för mig. du är och förblir min bästa vän
du är den avsolut vackraste, underbaraste, mest förstående varelse jag vet.
varje bild på dig/oss berättar sin egna historia och alla dom minnen du gett mig under åren får mig att gråta

du är alltid den jag går till och pratar med när jag är ledsen, du är den enda som förstår och får mig alltid på bättre humör

utan dig är jag ingenting!
ÄLSKAR DIG SÅ SJUKT JÄVLA MYCKET HECTICA SÅ DET ÄR INTE SANT!!!
detta får avsluta inlägget då jag vet att det kan bli hur långt som helst..

sen vill ja bara säga såhär, ni får tycka att jag är hur töntig som helst som älskar ett djur på dehär sättet men är man inte häst människa så är det fanemig omöjligt att förstå något sånthär. man bildar ett band med de djur man håller på med varje dag, det blir som en familjemedlem. man älskar den lika mycket som nån i sin familj.

EMA

ännu en bild på min klänning(y)
bakifrån;)
nu är allt så klart som de kan bli dagen innan.. min väska är packad dock hittar jag inte mitt skärp som jag måste ha för att mina tävlings byxor inte ska ramla ner... mer ska leta lite till.
ska straxt lägga mig i sängen med ett glas iskallt pepsi och kolla house! älskar seriöst den serien och är nog lite små kär i honom också(y) nåväl, dator och internet finns med under helgen så ska försöka hålla er så upppdaterade som de bara går eftersom jag fortfarnade inte har fb-.- kanske ska gå över till den mörka sidag och börja twittra? hmm kanske vore nåt;)
aja hörs imorn!
GODNATT


MISS U MORE EVERYDAY

(lisa har en smutsig spegel!!)
allt är packat, ponnyn är vit och fin och snart helt färdig klippt, håller på att finslipa på henne egentligen bara.. imorn runt 9-10 åker vi mot borås och det ska bli så förbannat kul! nu blir de lite käk sen ut i stallet igen sen KANSKE bort till bror och tjäna lite pengar(y) mer seen

FINDER

bild ifrån förra onsdan

har precis käkat lite frukost och ska gå ut o göra klart stallet. har bara puttes box kvar sen ska de spånas. ska även rida honom en sväng och sedan winnie sen blir dusch av henne! och packa klart alls som ska med, ska putsa träns, sadel, matringal och tvätta bakskydden. har en helt del att packa kom ja på nu så ska sätta lite fart!


SBM

klänning som blev snabbt gjord i skolan förra veckan, detta är som ni ser baksidan som jag är mkt nöjd med, då jag älskar öppen rygg och när det hänger(y)
och rätt dålig bild av framsidan men man ser iaf. klänningen tas på och av med det guldiga halsbandet. som då kläningen sitter fast ni. ska visa bättre bild när den är helt klar. kan säga att andrea hjälpte mig med detta så har henne att tacka en hel del! :)

WITHOUT ME

bild på gullungen efter dagens träning!
var i söderköping hos malin för en lydnad/hopp träning. började med grammanen på ponnyn eftersom hon slappnar av fortare då och vi behöver inte bråka eller något utan får en positiv början av våran träning. idag var malin på mig som jag vet inte vad. dock gillar jag när tränarna är på mig mke och peppar hela tiden. vilket malin gör och jag älskar! hade iaf bara TVÅ hinder som vi använde oss av. men av så lite kan man göra mycket!
det va ett räcke och en oxer, borjade med att trava på volt på var och ett, sedan la vi upp det och hade galopp-bom innan så jag skulle koncentrera mig på bommen för att hitta känslan. gick super och hon lyssnade grymt bra på mig. efter den övningen plockade vi bort grammanen för att jag skulle hitta mer galopp i allt annat, strunta i vart hennes huvud var osv utan bara fokusera på trycket i galoppen.
vi gjorde sedan 8volt över våra 2 hinder, på mycket låg höjd i början och höjde vart efter.
här gällde det att JAG var med i svängarna och använde mest mig själv och inte henne bara. sista övningen var att rida som en vanlig linje med 4 galoppsprång imellan hindren. winnie var verkligen as fin och lyssnade nästan lite för bra på mig så jag vart lite chockad över henne, men det va skönt!
fick masa bra tips av malin inför helgen så nu känns allt skit bra till borås!

NY KÄRLEK


I WORK OUT

dåligt med bloggande idag i know, men jag har inte riktigt haft tid sen är lusten inte så stor då jag fortfarande inte har facebook. vet att jag tjatar mke om det men vill ha tbx den :(
ska ut till djuren och fixa dom inför kvällen, hectica ska få på sig sin pyjamas winnie ska få BonT på tossarna och lite annat. ska försöka små packa lite till helgen också. mest schabraken osv! ska låna min mors dator snart och lägga över alla bilder från lisa och även lite från förra veckan! så det har ni att vänta senare och jag ska även dra igenom winnies tränings pass för malin idag;)

RSS 2.0