WEY

har verkligen varit as dålig på att blogga senaste dagarna men har inget vettigt att säga nu känns det som
igår vare chill hos mig med tona felix och pontus (y) gal1.
idag har tona o jag legat vid skiren och pressat i solen, vill inget hellre än va brunare när ea äntligen kommer hem!
ska försöka ta tag i mitt liv nu och använda kameran mera under veckan så blir de lättare att uppdatera för mig (y)

OVER A YEAR

blev fest i haga/eneby igår. riktigt nice vart de!
lite akution med mig. spännande! fick även en hel öl ut häll över mig.. mindre nice, men men kul jävla kväll vare som slutade azum!
nu blire ut o rida tsm med tona. sen hämta nya tv och massa städning. winnie ska även få ett bompass idag!
mer sen;)

HELT JÄVLA AZUM

fixat klart mig helt nu och det enda som saknas är ett sätt att ta sig till stan. tona den jävlen stannade kvar i stan efter jobbet och åker direkt till sörping dit hon skulle. men jag har ingen aning om hur jag ska ta mig till antingen lindö eller eneby.. svårt val dedär. har jag tur så kan min underbara bror skjutsa mig ''hoppas hoppas''

I WOULD NOT SAY IT'S A GOOD DAY

städat min brors hus och mitt ''egna'' fixat stallet och ska snart sätta igång med djuren. kom hem vid 12 idag typ efter att ha sovit hos sofia, går kvällen kunde ha slutat mke bättre än den gjorde men men. gå från vilbergen till eneby (y) heja oss, mke hann vi snacka om under den tiden däremot!
mor och far är påväg hem med ett lass hö som jag ska hjälpa till att lasta av snart så ska dra på mig lite andra kläder och hjälpa till nu. bloggar mer sen när allt är klart som jag har kvar att göra under dagen!
cya

27 JULI TVÅTUSENELVA

svar på kommentar: har sofia någon blogg?
svar: ja det har hon, henne blogg hittar ni HÄR
nu ska jag ta nästa häst innan det är dags för mer målning hos bror och även allt annat som ska göras innan jag åker mot sofia ikv :)

I'M BACK

har varit långt ifrån datan under hela dan känns det som.
jobbat hos min bror, fixat djuren, vart i linköping med sanna o tona och även gråtit vid krokeks kyrkogård tillsammans med dom och nu under kvällen blev det film mys och båda 2 fick lite massage!
sitter nu och pratar med underbara sofia angående imorn! ska slänga in en tvätt med alla mina kläder så jag har nåt att ta på mig imorn! bra jennie, bra!
sen sängen, ska försööka uppdatera mer imorn!

YOU ROCK!!

hade glömt att jag medverkade in tävlingen nästan, men kan säga att när ja fick läsa kommentarerna som fanns blev jag redigt glad! tack alla ni som röstat på mig!! priset var gästbloggning hos grymma nicholai!!
kom på andra plats vilket är as nice! lite chockad faktiskt!
nu blir sängen iaf. eller soffan då min bror tog min säng inatt (y) hörs imorn!

NÄRA DÖDEN

har verkligen inte orkat blogga dom senate dagarna. dels är det pga att jag inte får sitta vid datorn för länge och sen att jag inte har haft tid.
iaf många har säkert kunnat läsa på min fb sida att jag var på akuten i onsdags, kan även säga att jag var nära döden. ramlade av en skenande häst efter va 3km på ryggen i full jävla fart, in med huvet i ett träd men klarade mig undan med hjärnskakning och lite inreblödningar. så har haft huvudvärk sen i onsdags! men jag är glad att jag lever.
har spenderat varje dag tillsammans med tona mer eller mindre. igår vare filmmys hos strand och i förrgår vare chillfest där. haft as kul alla dagarna iaf! fick träffa axel oskar och nåra till i förrgår vilket va as nice. inte setts på länge :) nu ska jag iaf käka lite sen fixa hästarna och stallet. ska försöka blogga bättre idag ;)

I KEEP DANCING ON MY OWN


RESTEN AV DITT LIV

ibland är livet för jävla underbart!
kvällen har bestått av hoppning med winnie med hjälp av antoina! blev även en mysig tur ut på hectica och dumpe.
dumpe sköter sig bara bättre och bättre vilket känns jätte kul.. och tona är as duktig som vågar sig på honom trots att han är så bebis :)
har hunnit med träning redan så funderar på att duscha nu sen sova faktisk eftersom jag ska upp halv 6 för att powerwalka med antoina innan hon ska till jobbet. sen blire full fart med hästarna.
winnie får jogg eller mer markarbete på banan, hectica dressyr och dumpe funderar jag på att ta på banan också.. spännande isf! nu väntar iaf duschen ;)

JUST THE WAY YOU ARE

drar mig mot skiren tillsammans med andrea.. näst sista dagen tillsammans innan de lilla äcklet åker till kreta i 2 veckor.. fyfan va jag kommer sakna henne!! blir mer bloggning senare.
ha en bra dag i solen!
saknar även denna brud på bilden!

BABE

hemma efter en tripp i lindö hos johan.. house of wax säger ja bara, sen när kan man mysa 3 tjejer och 2 killar till en skräckis? never säger ja bara. lite skrik och mke skratt, men det är som vanligt med oss systrar!
vi skulle från början ha haft en twiligth kväll men de blev de inte.. men men.. mörkt har de hunnit bli så jag kan inte dra ut o springa nu så jag tror ja kör ett pass med jillian michaels och trotsar min träningsvärk! heja mig..
får se om jag skriver nåt mer sen ;)


MORELLES

slut på godis ätandet och allt annat. nu äre hård träning tillsammans med antonia som gäller..
jullian michael tränings program 30 min 5-6ggr i veckan.. trodde fan vi skulle dö idag. helt slut i hela kroppen så känslan att få ställa sig i duschen förut var tamefan obeskrivlig.. iaf
nu väntar nog tona på mig. blir lite film mys och sen tidigt i säng! upp tidigt imorn fixa djuren och kanske dra in mot staden senare. hopppas att underbara sofia har tid en stund eller så. känner att det kan behövas!
glad chey på stranden i falsterbo!

JILLIAN MICHAELS

nu blire super dödande träning tillsammans med tona.. känner att duschen kommer vara min bästa vän ikv efter detta.. hörs senare om jag överlever!
kill meee

KUMLA

imorn äre tävling i kumla som gäller. har med mig min kära slav antonia, så det blir super bra tror jag!
får träffa bästa vännen också.. men nu blire dusch sen film och sängen.
hörs imorn;)

HÄRLIGT FAN HÄRLIGT

blev inte riktigt som de va tänkt idag. skulle egentligen åkt till linus. men mina päron tyckte inte alls det idag trots att dom sa ja igår.. kul! har iaf varit grymt effektiv idag. alla hästar ridna H och W 2 ggr (y)
imorn ska jag till naprapaten tidigt sen hem o iaf försöka jogga hectica o dressyr på winnie. har dock en känsla av att jag kommer ha jävligt ont, medtanke på hur sne jag är nu. men men de tar vi imorn. nu äre film som gäller;)
spenderade kvällen iklädd min as najsiga byxdress.
och dagen spenderade jag iklädd detta.. helt klart underbart

GALET MONSTER

ganska sööt
egeeenvärld.

ANGÅENDE WINNIE

det är ett par stycken som har frågat lite om winnie. tex: Om hon är min?

svaret på det är. Nej hon är inte min, vi lånar henne från Holmtebo. som är ett riktigt bra stuteri nere i valdermarsvik.. min ena dressyrtränare malin kände lissa och johan sen innan och visste att dom hade en D-ponny och att jag letade efter en nyblivande stjärna. lissa och johan letade även efter någon som ville låna henne och jätte gärna hoppa henne. jag testade att rida henne 2 ggr innan vi kom fram till att det var värt ett försök! winnie var knappt 5 när jag tog hem henne och mitt mål var givetvis 5 års championatet. vi tog oss dit och slutade på en 4e plats totalt! tidigare år hade hon vunnit som 4åring. men men vi fortsatte att träna massor för att fortsätta med nästa mål som var 6års. tog mig även dit och slutade 6 eller 7a totalt vilket kändes jätte häftigt! vi tog oss upp mer i klasserna och kände oss säkrare för varje tävling. placeringarna började även rulla in. deltog även under ungponny SM som var samtidigt som vanliga SM, debuterade MSVB. ledde efter dag 2 sen i sista final klassen tog mina nerver över och gjorde så jag faila lite. ponnyn skötte sig super men matte inte lika bra.. iaf förra året vare 7års som gällde som jag tyvärr inte klarade pga att sista bommen alltid föll. men men jag överlevde de också. vi började ta både fler placeringar OCH en hel del segrar i LA. detta år har all fokus legat på MSVB och MSVA. har flera segrar och placering i princip varje MSVB som jag rider nu. känner mig säkrare och säkrare hela tiden och fattar även hur jag måste rida för att ta mig runt. nu äre rutin i MSVA som gäller. målet är inomhus SM 2011. utomhus rider jag cupen som är påsidan av SM. till sist nu. jag har kontrakt med lissa o johan om att ha winnie tills jag är 18. men eftersom hon ska in i avelsboxen sen så finns tankar om att klassa upp henne som storhäst när efter nästa år då jag fyllt 18!



WHAT ARE YOU WATING FOR

såja, här är all min shopping ifrån falstero
bild 1. as snyggt schabrak samt mina 2 nya swarovski pannband med stora stena. kunde inte låta bli att köpa dom.
bild 2-3 är så att säga förstoringar/förtydliganden bara.
bild 4 skjorta och ridbyxor.
bild 5-6 samma sak där (märket på sakerna)
bild 7 pryder min underbart snygga nya Animo kavaj! premiär i helgen tsm med bebisen..
här är iaf de jag köpte + en CANADA tjockis tröja men har den på mig just nu satt ni får överleva utan bild;)

INSANE

helt insane hur bra filmen var! och jätte kul o träffa sandra.
drog till trädgårn efter filmen o chilla lite där sen hem och nu har jag precis landat i sängen, vilket är mke skönt...
grämmer mig mer och mer att jag inte är 18 än, det suger. men men bara 11 månader kvar (y)

HARRY POTTER

blir mer ikv/natt när ja kommer hem. nu äre stan o käka sen bio som gäller!
cia;)

FROM MY FRIEND

slodde ett par bilder från vbl sen vi va i falsterbo, hade 2 underbara dagar tillsammans med henne!
brun chey chillar på stranden i falsterbo
beachwalk

HOLD ON

idag lovar jag er bättre uppdatering!
bilder på alla inköp ifrån falsterbo kommer komma upp och även massa andra bilder.
kan ju säga lite fort bara att åka med mina underbara ''systrar'' till och från falsterbo va fan de roligaste jag har varit med om! så TACK!

dagarna sen vi kom hem har jag banne mig spenderat med dom också. ea och jag har badat varje dag? tona o jag har vart ute o myst med hästarna och även vart o badat med hennes vänner! azuum.
idag äre hårdträning med alla djuren, speciellt hectica som ska tävla i helgen! senare idag är bio premiär som står på schemat. gullungen sandra har bjudit mig som födelsedags present! men innan det äre käk med tona på texas mf..
blir nog en bra dag som kommer gå fort! men somsagt kommer bilder seen :)

MOT FALSTERBO

kommer bli mke dålig uppdatering idag så ni vet;)
lånar lisas dator ikv o skriver lite men dehär är nog allt innan de!
hare så bra i värmen idag!

FEELING LIKE A CHILD AGAIN

kvällsdopp med bästa vännen, super god mat hos bror, galen valp som har busat med mysa och 2 fantastiska hästar som gått super nu ikv! livet är rätt bra nu!
imorn äre upp halv 5 som gäller! ska hinna rida minst 1 djur innan vi drar till FALSTERBO! tona, ea, alex och jag! galen bilresa skulle jag tro! längtar efter att få träffa bästa vännen också!!
drar iaf igång en film nu och försöker hålla mig vaken tills det är dags att gå upp!

VALPISEN

dålig bild jag vet. men här är iaf våran nya sötnos! holmtebo lovely mums eller något sånt.. även kallad mumsan! eller som pappa säger.. inga-lena -.- (y)

I WOULD TAP THAT

fyfan för dehär..
är as hungrig, kåt, taggad, trött, överpigg, huvudvärk, ensam osvosv.. FML skulle jag nog säga, japp de skulle jag!
ska se om jag kan göra något åt hungern och tröttheten!

FEST HOS MANGE

fan den bästa videon jag sett! asg varje gåång!!

NORRKÖPING ÄR FINT PÅ KVÄLLARNA

måste faktiskt erkänna att det är hemskt mysigt att promenera längs norrköping gator på kvällarna. är iaf hemma nu efter att spenderat halva eftermiddan/kvällen i stan! nu blire ännu mer mys och antagligen film! får se om jag kan somna inatt annars kan nattinlägg uppstå tror jag!

SOLNING

nu äre solning som står på schemat resten av dagen.. brun? ja tack!
ska åka o hämta ea nångång vid 2-3 så har ja tur kanske hon känner för skiren!

HARD


KEEP ON ROLLING

spräckt tjej typ. hästarna klara och stallet fixat! har även städat hela huset (ingår i sommarjobbet hemma) ska bara dra dammsugarn över huset lite snabbt också. hoppas på en nice eftermidda/kväll också ;)

GODMORGON

vakna för någon timme sen och har bara legat i sängen. orkar verkligen inte gå upp nu. en ganska lugn dag har jag framför mig. skritta winnie och lite dressyr på hectica.. ska försöka ta mig upp o fixa lite käk..
hörs sen

DET ÄGER JU

har ju varit kattvakt hela dagen i princip. super mysiga små djur må jag säga. har bitmärken, rivsår osvosv över nästan hela kroppen. har blivit använd som språngplatta och offer.. men jag lever iaf! jävla under nästan. nu är lite fix som gäller sen sängen, imorn äre jobb och en massa mys förhoppningsvis!

VINGÅKER

ganska så fint djur som jag har!
1.25 utan problem!
glaad chey på fin ponny!

ATT VARA VÄRLDENS LYCKLIGASTE

nattligt sällskap av djuret, gose katten!
blev en mysig eftermiddag/kväll tsm med bra människor. skräckfilm och en hel del skratt!
ska snart ge katten lite mer uppmärksamhet för att slippa honom i ansiktet (y) imorn äre målning av stallet och husvakt som gäller!!
GODNATT

BRING IT ON

djuren är joggade och nu väntar duschen för att sedan åka mot staden med andrea. har absolut inget spännande att säga just nu, men dålig bloggning finns det risk för idag! cya
ph: me
jos har tagit kortet ;)

SINNES SJUKA GRYMMA PONNY!

seger i LA+5 och 2a i MSVB, emelie slog mig med någon sekund, men va gör det!
ponnyn har skött sig exemplariskt och är hel nöjd med henne!! nu ska hectica få lite uppmärksamhet och inte bara gå i hagen. sen äre dusch fix och mys som återstår av dagen!
mer uppdatering får ni senare idag!
gamal bild från en annan seger.. hade inte med kameran idag..

CAN YOU FEEL THE FLOOW

tävling i vingåker imorn, vilket innebär tidigt morgon. så nu äre sängen direkt som gäller för mig!
hann bli lite film mys med bästa andrea nu ikväll iaf så jag är nöjd.
mer uppdatering imorn i hope!
GODNATT




LEVER FORTFARANDE, MEN ANDAS NÄSTAN INTE


DET ÄR KÖ FRÅN GATAN UPP TILL HALLEN

ett kvällsdopp i skiren väntar nu.
ea och jag har i princip legat i solen i skiren hela dagen, grymt skönt och bruna är vi! tog oss ett dopp innan vi drog hem och fyfan va varmt det va i vattnet ;o hur skönt som helst verkligen :d
winnie har även fått hoppa lite, glad ponny och mke stark, vilket känns bra till söndag!
känner att jag längtar till söndag på många sätt och vis just nu.. ser även fram emot den kommande veckan!
dumpe ska komma hem OCH vi får hem en valp :d
random pic från båten ;)

SOM DET SKA

morgonpasset på båda djuren klart! sjukt varmt äre också så det vankas skiren idag igen (y) ikv ska winnie få hoppa lite eftersom vi ska till vingåker på söndag, går en LA+5(1.15) och MSVB(1.20)
nu ska jag dra ner till min bitch o lämna hennes del av glassarna som inhandlades igår! störda tjejer? JA!

RSS 2.0