lisa VS jennie

haha joo kl är övermidnatt  nu då! haha
vilken jävla dan... börja med att lisa och ja va vakna till 4 eller hon somna innan, kolla film :D
sen idag vakna vi lite sent då(a)
bråttom ut i stallet, fixa allt där :) sen ut och rida på winnie och hectica... busponnysar (a)
sen in fort, byta om äta lite grann. sen in till stan:D shoppa prova skoor och lyssna på underbara erik som va i norrköping och sjöng (bääst är han!), sen bio ännu en gång, det vart new moon (A) .... fan så bra den är asso..
lägger upp bilder på de ja klpte imorn, orkar inte nu...

bye!

tisdag morgon?

ojoj, klockan är mycket:D men jahar vart vaken länge nu =)
hunnit med att rida winnie, och snart ska ja ta hecica oxå:)
sen ska jag fixa stallet, men måste skynda mig lite, ska väka mammma vid 2 ;O
så ja måste va klar med allt då!

snart kommer bästa vännen! shiit asso,det kommer bli sååå kul!
skriver mer sen :D
bye


freaky freaky ...fresch

jaa då var man helt nyduschad;D och även nyrakad!
skönt att det är gjort. rummet är helt klart nu också. eller typ. ska fixa spegeldörren till garderoben och sätta upp dom sista listerna bara :)

idag så vare inte kul väder ute, kan vi ju börja med ;O
gick ut i stallet vid 11 ca, mamma höll på att mocka och ja tog in winnie, red ut på henne i snöslask stormen?
eller vad man nu ska kallla dagens väder ute i skogen, trava i snön är bästaträningen asso, både winnie och hectica har blivt mycke bättre i muskelaturen sen ja börja med det ;D ahhaa
men när ja kom tillbaka vare hecticas tur. blev en snabbis på henne bara. sen in till stan sen med andrea, fixade lite saker (a)
dumma ea sa att ja hade 5 min på mig om ja skulle med, eller rättare sagt, om ja hann på 5 min..
vilket ja gjorde, sminka mig och fixa kläder.. haha sen 15 min senare ca så kom tommas och andrea och hämta mig. vid dähär laget borde ja lärt mig att eas 5 minuter innebär mer ;p ahah

väl inne i stan så vare ju kaos? haha inget oväntat. köpte lite saker, ea oxå :D
sen åkte vi hem, ja käka när ja kom hem och fixa lite i rummet.. städa och så, bytte garderob. eller la över mina kläder i den nya..:D
sen utav nån konstig anledning så börja jag skriva nått konstigt, rätt spännande ;o lisa får läsa den imorn när hon äntligen kommer till mig ... kommer bli så underbart när hon kommer..!

men nu ska ja kolla på film sen sova :D

byye


saknar sommaren!

who is this?

I do not know who I am or what I'm doing here. but it feels all right. should not rush me into anything now, in my new life. I want to put on new adventures, but stay where I am. in verkligehten exist I am not making everything much more difficult. then to figure out what I'm going to write is not the easiest thing, especially not now when I try to write everything in a different language, probably think I will end this here. Before I get too emotional and difficult to translate. and before I forget it .. I really like you! and you know who you are

tänkte

satt här och tänkte lite, och kom fram till att ni som läser bloggen inte riktigt vet vem jag är ;o ahha
så ja tänkte berätta om mig sen även om mina hästar som jag har :)

tänkte borja med mig:)
är en otroligt glad 15 åring. som älskar att hålla på i stallet men mina 3 hästar, men också med dom andra djuren som jag har:) min högsta dröm är nog att bli professionell hoppryttare, och hålla på med hästar på heltid:).. jag har även många dolda talanger, eller många vet om vissa, min största talang förutom hästarna är nog sången..
dom som inte har hört mig oh frågar om jag är bra så svarar jag oftast att jag är de, eftersom att jag känner mig så pass säker med min röst!
till nästa år så blir det att söka till idol.. det ska bli väldigt spännande, och det är bara att hålla tummarna..

när det gäller sången så är ja självlärd, aldrig gått hos nån sångpedagog, utan lärt mig själv :)
jag sjunger för de mest hela tiden.. vilket gör att vissa tröttnar? men ja vet inte :p

men hästarna så är ja uppe på rätt så hög nivå kan man säga, har kommit med i östgöta teamet med en av mina hästar som kommer bli super kul nu under nästa år.. har gått från clear round under 60cm och tagit mig upp till 1,20cm med min D-ponny.. en av mina C-ponnysar har jag gjort oerhört mycket med, vi har hållt ihop i 5år nu, och är fruktansvärt samspelta.. vi har tagit oss från LD till MSVb i hoppning, men mer om hästarna sen när ja berättar om dom :)
Om nån har frågor om mig, så äre bara att skriva det! :)

det här är då jag, nångång i februari eller så, när man sökte till talang:)


1a ponnyn:)
Hectica
hectica är nog min absoluta favorit på något underligt sätt (a)
hehe nej men henne har jag haft sen hon va bebis!

hon är född 2000        brun skimmel med skjuten stjärn
e. Angina        u. Rooar        eu. Hummlebro daf

jag har haft hectica sen 2004 så jag fick henne som 4åring, då var hon haft inriden så jag fortsatte utbilda henne.
i dagens läge så är hon för mig, världens mest underbara varelse. den som hittar en sånhär ponny har tur..
hon är en sån häst som man inte kan köpa för några av världens pengar.. hittar ingen likadan häst!
vi började mycket lungt i våran kariärr, som 6åring så var vi ute på våran första STORA tävling, det var 6års championatet.. då hölls det i halmstad.. det gick helt okej för att vara första stora tävlingen, jag var nervös och lite orutinerad. men vi tog oss runt banorna:) men bra poäng..
hectica och jagg p har under 2008 och 2009 gjort riktigt mke. detta året var bäst..
började i februari, placering på första tävlingen, det fortsatte rulla på och vi placera oss varje helg som vi var iväg:) kom mellan 1a och 6a.. vilket var bra gjort av henne!
i juni, den 6-7 om man ska va exakt så var vi på nfk och tävlade, lokal-regional första dagen (6e) så vare hecticas födelsedag oxå, vi hade en OTROLIGT bra dag! vann LC och kom 2a i LB.. sista ryttaren slog mig (a)
sen på söndagen (7e) så vann vi både LB och LA hon var hur fin som helst under den helgen!
sen helgen därpå så vare heda.. både den 13-14 jag fyllde år den 13e och fick en bra dag. placerad i både LB och LA riktigt kul.. och domaren grattulera mig för min dag! :D
efter detta så fick hon vila tsm med sina kompisar.. sen sattes hon igång igen och tävlingarna kom igång igen:)
vi har under året kvalat till Svealand cup. vilket har gått bra, kom 2a båda gångerna så mke poäng fick man:)
tror ja hade 2a bästa i östergötland på C-ponny!
så när det var dags för distriks final på åby så kom vi 2a! helt underbar är min ponny, sen var det tid att åka till dagstorp på stora finalen!
det gick jätte bra och hectica var super fin, konkurransen var mkt hård och vi lyckades med en 6e plats tror jag :)
efter det så vare dags för andra kvalet till mountain horse, det är en stilhoppnings tävling. där finale hölls under SM i ljungby i oktober!
vi hade HÖGA poäng i alla deltävlingar och har fått många fina priser tackvare detta..
vi kom med till smet!
där det gick SUPER.. framhoppningsklassen var vi nolla i och den första deltävlingen som var där var vi nolla i, och vann stilhoppningen!
sen finaldagen var det inte alls kul på! usch säger jag bara, var jätte taggad för stilhoppning, sen när man kommer dit halv 7 på morronen för att fixa sin ponny så får man reda på att det inte är nån stilhoppning, bara vanling A:1a... då var jag sur kan ja säga...
men men det var ju bara att gasa och hoppas på det bästa, ponnyn hoppar och det vet jag och litaar på :)
fick starta sist eftersom ja hade bäst stilpoäng sen dan innan, gick in på banan, både hectica och jag var AS taggade och gjorde en bra runda, dock så tappa ja lite tid för ja såg inte att dom hade flyttat på ett hinder så man kom imellan, men men.. vi kom 4a:) och var nöjda med det!
efter SMet så vare ännu lite vila för henne och nu är vi igång igen :)
här kommer ännu lite bilder på hectica! (a)

denna bild är från åby

SMet

NFK

både älskligen och jag njuter :)


Holmtebo Our Winnie

född 2003     skimmel (vit)
e. Hagens Ultra       u. Hagens Zephyr         eu. Frederiksminde hazy chance

Holmtebo Our Winnie, eller bara Winnie är min låne ponny, hon är uppfödd i holmtebo stuteri utav Elisabeth och Johan ljungstorp. dom har absolut inga krav på mig och winnie dom tycker bara att det är kul att jag är ute och tävlar med henne :)
vi har tävlat ganska så mke faktiskit, har aft henne i 3 år nu tror jag :p vi har vart med i 5års championat 2008 och kom 2a fösta dagen och 4 andra, med det så kom jag totalt 4a! detta år så har vi kvalat till 6års championatet och det gick bra ! hölls i falkenberg som året innan, det är ett riktigt mysigt ställe kan ja lova! winnie var lite väl busig och mycket pigg vilket gjorde att hon glömde ta upp benen helt eller bara slarvade lite (a)
vi hade 4 fel första dan, men det va mitt fel, kom förnära ett räcke :D men hon va ändå fin.. hade bra poäng ändå, och kom 7a ;p
dag 2 så var hon spänd men mke bättre, jag fick riktigt mke beröm utav domarna som hade gett mig lite tips dan innan, och som ja hade tagit åt mig och ändrat på till sista dagen. var väldigt kul!
winnie var äveen med ner till ljungby på SMet, fast hon gick 6års championatet eller kraft cup* hehe till det så behövde man 2 nollor i LA och en nolla i MSVb vilket vi fick :)
under SMet så fick vi 4 fel fösta dagen, på framhoppnings klassen, hon hade så mke att titta på :P
sen dag 2 så var vi nolla i LAn och efter de så låg vi 1a inför finalen :o
på finla dagen vare väldigt kul måste jag säga, jag va inte speciellt nervös, mer än att det var andra gången ja TÄVLADE MSVb men annars var ja lugn, winnie därimot, hon va så taggad, så hon visste inte vart hon skulle ta vägen xd..
kom in på banan, redan då fick ja hålla i henne jätte mycke xd
jätte fin mot 1an, och det rulla på fint sen kom vi till 5a-b vilket var första kombinationen där hon rev uthoppet sen vare 4 galoppsprång till ett räcke som stod lite snett, det kom vi för nära, för när winnie rev fick hon panik och vart sur på sig själv x) vilket gjorde att det gick foort! till sista spräckan så orkade ja inte hålla henne.. hon är ortoligt stark! ;o
det var en långsida med 3 hinder, 7an var ett räcke, sen var det 5galoppsprång till 8an som var en STOR jävla oxer, sen 4 galoppsprång till sista hindert som var ett räcke.. vi  kan säga såhär att vi tog 4 och 3 språng imellan ist (a) men vi rev ingen men hela publiken stod upp och höll andan över varje hinder.. ahha lite kuul..
det är va vi har gjort under året ca, finns flera saker men jag tar upp dom största :D

winnie
har inga bra stora  bilder på winnie, i (''rörelse'') så det får duga med den här :D (hindret är 1.10 högt ) :)


Zamira då! sista hästen

född 2002
okänd härstamning,

ska jag vara ärlig så finns det inte mycket att säga om denna ponny.
ja köpte henne för 3år sen av sophie alm. då det sas att hon var både grundutbildat och massa annat, kan ju säga att hon var knappt uppsutten -.- det var inte så kul, så med henne så har ja fått genom gå blod svett och TÅRAR..
shiit asso, har gjort fruktansvärt mke med denna häst, och ibland är hon UNDERBAR att rida och ibland helt gratis, ja håller nu på med bara dressyr med henne, eftesom ja kommit fram till att hon är en dryssyr häst, även om hon hoppar fantastiskt bra! när man tävlar henne så blir man förbryllad ibland, som när man råkar gå och vinna, utan att man tror det själv ;o
lite kul när det är med henne då (a)
har tävlat henne upp till LA med placering och hon har gått LB:1 dressyr med 62,18%
jätte mysig ponny som älskar när man håller på med henne :))

och vi håller då på att försöka sälja henne, så kan lika gärna lägga ut henne här också.. :)
skulle nån bli intresserad ta kontak med mig då, via kommentar först sen kan vi prata vidare om det skulle vara så :)

Zamira
Ponnyn med rätta texniken ;d ahah
dock ingen bra bild, pga fotografen xd



lördag

hann inte skriva något igår;/
vaknade lite sent igår, men ja hade fått sovmorron så det va ingen fara.
gick ut i stallet och fixa allt där sen red ja ut på hectica :)
hon var jätte fin som vanligt och det känns bra inför hoppträningen imorn!
snart drar även östgöta teamet igång, vilket ska bli super kuul!
när ja va klar och så i stallet fick ja hjälpa pappa och jörgen att få upp den stora höbalen på skullen, det gick bra ;o
det in väcka mamma och städa mitt rum (igen)
seen duscha och fixa sig, för att dra in till staan (a) hihi
vi kvart över 9 vare bio med bästa! kolla på new moon, fattar inte hur ja fick med han (a) ahaha
sen 'hem' ladda ner lite filmer, kolla på film, sen 'sova' typ haha :D
jaja typ allt som va igår.. nu ska ja ut i stallet snart åka bort till ridhuset tsm med mamma, ska träna dressyr på båda vita ponnyerna
! :)

btw: det är bara 4 dagar kvar till BÄSTA VÄNNEN KOMMER!!!!!
det ska bli så underbart kuul!♥

är julen slut nu?!

hehe sitter på mammas nya laptop och bloggar(a)
får ju passa på nu när hon är och jobbar och pappa inte finns i närheten,
haha. jaa jag får väl hoppas att alla har haft en bra jul?
eftersom det var det idag? ;o
men men... min dag var väl bra idag. vaknade vid 9 gick upp då. fixa mig sen drog pappa och ja till stan och handlade lite.. sen kom vi hem vid halv 1? ca..
ja bytte om och gick ut i stallet, började med att mocka hecticas box sen winnie, när ja va klar med det så hämta jag in hectica och red ut på henne :D hon va jätte fin som vanligt (a)
sen tog ja winnie ute på gräsmattan och longera henne, mke fin var hon också och hon släppte efter bra i rygg oh nacke, sen fixa henne lite snabbt, mocka zammies box som va kvar, sen ta in henne och longera henne också..
hon var jätte fin idag, har inte longerat henne på länge, mest mamma som har tagit henne nu när ja har focus på dom andra 2 mest. men ja märkte att hon är verkligen en dressyr ponny.. inte så kul för mig som älskar att hoppa men ändå. ska ge oss ut på lite dressyr nästa år och se hur det går..
när hon var klar så tog ja in dom andra 2 som stod vid staketet och väntade på mig :)

gick sedan in bytte om och fixa mig lite. sen vid ca 6 så gick ja bort till robban som va ensam hos jörgen, när ja kom va ena dörren låst och han låg och sov i soffan i vardagsrummet(A) bästa broor!
så jag fick gå in genom den andra, robban och ja började lite med maten, sen kom sarah och jörgen hem, och efter ett tag kom även mor och far bort, käka lite gott, sen prat,.
sen vare dags för mama och åka och jobba, oh aa massa mer..
men nu sitter ja i soffan, pappa är ute i dastun och ja har otroligt tråkigt nu ;p
min data haar helt dött, men pappa har pratat om ny data till mig, hoppas på en apple (a) ahaha

men nu orkar ja inte skriva mera ;d men kanske lägger upp nån bild eller så imorn, eller kanske ikv,
ska prova cameran som finns på denna dator :;D hahaha


god jul!

bildbomb

bildbomb på finaste!


hela gänget i dagstorp :D






älskar henne något sjuukt!<3

haha jaa hectica tycker nog att ja är lite dum i huvet (aa)


(småbilder) här kommer bilder från connemara riksen i sommras :)

underbaraste ponnysar         

vill inte bli bööt om tassarna(a)


har tyvärr inte så många bilder på dom andra hästarna, på nått sätt så finns det alltid mest på hectica (A)♥

hitta bild på zammie:) skogslotten i sommras



winnie på grönbete i sommras :)


bakifrån och sidan :p

nu fåre räcka ;d ahaha
bästa ponnysarna har jaaa!♥


snabbt sådär

snabbt nu då, ska städa mitt rum, och rensa lite kläder, vilket verkligen behövs:D
skriver mera sen ...

sandra idag/ikv

vaknade vid halv 7 imorse typ av att min mobil ringde, det va klockan -.-
både ea och ja vart galna, kunde itne hitta mobilen, sen hitta vi den under eas kudde... ahahah
sen somna vi om:) sen vid kl 8 vart vi väckta, ea skulle till stallet fixa hästarna, ja stannande kvar i huset, plocka ihop mina saker. sen somna ja igen (a)

när ea kom tbx gick hon och la sig igen, pappa och hämta mig. när ja kom hem så fixa ja grejerna som ja skulle ha till sandra, sen gick ja ut i stallet och fixade allt där :) kom in vid halv 11, sen vare bråttom att fixa sig själv, för att åka till stan och in till sandra.

när ja kom till sandra så satte vi oss på hennes säng och snacka massa, sen åkte vi ner till stan, åt pizza och ja köpte julklapp till robban...
sen drog vi hem igen, satte oss vid msn;D snacka med massa sen gick vi ut, rulla i snön. försökte ringa till ogge och jeppe, men dom va så tröga så dom svara inte xd

sen vart det kallt,så vi gick hem igen, satte oss vid datan och kollade på bästa filmen!!
Twilight! så jävla bra den är.... edward är så fakking jääävel snygg så det är inte okej!
sen vart det msn också, ogge började helt utan förvarning att skriva, jesper oxå, haha bara sandra och jag vet varför^^ ahhaha
så jääävla nice asso , ahhaha xd

men nu ska vi återgå till att göra på lite som mojligt :D

heejdå!

:D

http://www.youtube.com/watch?v=sILnTjYlNxc

35 saker vi inte visste

Hittade en sida som en kille har skrivit om vad killar gillar men som vi tjejer förmodligen inte visste;) vet inte om allt stämmer men lite kul ändå:)
1. Guys are more emotional then you think, if they loved you at one point, it'll take them a lot longer then you think to let you go, and it hurts every second that they try.

2. Guys may be flirting around all day but before they go to sleep, they always think about the girl they truly care about.

3. Guys go crazy over a girl's smile.

4. Guys will do anything just to get you to notice him.

5. Guys hate it when you talk about your ex-boyfriend or ex love-interest. Unless they're goin for the let-her-complain-to-you-and-then-have-her-realize-how-wonderful-and-nice-you-are method.

6. A guy who likes you wants to be the only guy you talk to.

7. Boyfriends need to be reassured often that they're still loved.

8. Guys are more emotional than they'd like people to think.

9. Giving a guy a hanging message like "You know what?!..uh...nevermind.." would make him jump to a conclusion that is far from what you are thinking. And he'll assume he did something wrong and he'll obsess about it trying to figure it out.

10. Girls are guys' weaknesses.

11. Guys are very open about themselves.

12. If a guy tells you about his problems, he just needs someone to listen to him. You don't need to give advice.

13. A usual act that proves that the guy likes you is when he teases you.

14. Guys love you more than you love them if they are serious in your relationships.

15. Guys use words like hot or cute to describe girls. We rarely use beautiful.If a guy uses that, he likes you a whole hell of a lot.

16. No matter how much some guys talk about asses and boobs, personality is key.

17. Guys worry about the thin line between being compassionate and being whipped.

18. Guys think WAY too much. One small thing a girl does, even if she doesn't notice it can make the guy think about it for hours, trying to figure out what it meant.

19. If the guy does something stupid in front of the girl, he will think about it for the next couple days or until the next time he spends time with the girl.

20. If a guy looks unusually calm and laid back, he's probably faking it and is spazzing inside.

21. When a guy says he is going crazy about the girl, he really is. Guys rarely say that.

22. When a guy asks you to leave him alone, he's just actually saying, "Please come and listen to me."

23. If a guy starts to talk seriously, listen to him. It doesn't happen that often, so when it does, you know something's up.

24. When a guy tells you that you are beautiful, don't say you aren't. It makes them want to stop telling you because they don't want you to disagree with them.

25.When a guy looks at you for longer than a second, he's definitely thinking something.

26. A guy has more problems than you can see with your naked eyes.

27. Don't be a snob. Guys can be intimidated and give up easily.

28. Guys talk about girls more than girls talk about guys.

29. Guys really think that girls are strange and have unpredictable decisions and are MAD confusing but somehow are drawn even more to them.

30. A guy would give his right nut to be able to read a girl's mind for a day.

31. No guy can handle all his problems on his own. He's just too stubborn to admit it.

32. Not all guys are assholes. Just because ONE is a jackass doesnt mean he represents ALL of us.

33. Even if they refuse it all guys are ticklish on the ribs.

34. Guys love neck rubs and if he lets you keep doing it ..it means that he really likes you or his neck really hurts.

35. When a guy sacrifices his sleep and health just to be with you, he really likes you and wants to be with you as much as possible.

snöstorm i skogen

jaa fy, snöar hela tiden, från morgon till kväll..
blir bara mer och mer....
jag har precis kommit in från stallet:) vart ute och travat hectica i snön, så undetbart mysig, men nu har ja dock ingen känsel i fingarna eller tårna, inte okej...
ska lägga mig i sängen nu, eller jag ska ta på mig lite myskläder tror ja;D sen sängen och kolla på tv lite grann :D

idag när mamma longerade zammie så passa ja på att fixa lite inne, damsög hela huset, och min dator. damsugarn åt upp en av mina tangenter, (J) det var verkligen inte okej,
sen fixa ja julgranen! så nu är det jätte mysigt hemma, hehe
senare ikv ska
JAG färga robbans hår, ajaj, undra hur det ska gå(a) ahahah
ja vi får väl se ;d
och imorn så ska jag till sandra! kommer bli awesooome..


men nu ska ja fixa lite till i mitt rum, väldigt snabbt ;p
sen myysa lite... kanske blir film myys med andrea?! hehe :D

kvällens outfit

linne-gina
tights-gina
kofta-H&M

hehe :D

söndag=otur

fyfan vilken jävla dag, spricka i fingret.. massa skit bara
tur att ja har sandra som får mig på bättre humör :D
tack för det..
ja har typ städat mitt rum, fixat lite där nu till jul, skulle egentligen åkt in till stallet oh kollat på dm matchen, när ogge och alla dom spela, hade ju lovat en sak (a) ahah men det blev ju inget så ja får hitta på nått mke bättre till tisdag om dom kan då :D..
sen har ja pratat med sandra typ hela kvällen, såååå kul.
hon kommer imorn, eller hon följer med mamma och mig från sjukhuset :D
sen sover hon hos mig, sen drar vi till henne på tisdag är där, ja sover hos henne ;d
sen kanske ogge och jeppe oh mer är med på kvälllen:D

men imorn ska sandra och ja LEKA i snöön kan ja säga.
lägger upp biiöder imorn:D

ska gå och sova nu faktiskt ;D haha helt otroligt..
skriver längre inlägg imorn:)

lite fort bara

det snööar!! usch usch usch!

min betyg för första terminen i 9an då....

Bild-VG
Engelska-G
Hem och konsumentkunskap-VG
Idrott och hälsa-MVG
Matematik-G
Språk (tyska)-VG
Musik-VG
naturorienterande ämnen-VG
samhällsorigenterade ämnen-G
Slöjd-VG
Svenska-G
Teknik-VG

är bara nöjd med idrotten....

inte okej

skolavslutningen


jaha, så här såg man ut idag, hehe

gick bra att sjunga och robban var med och tog kort :D
hoppas dom blev bra :) många vart även förvånadee idag när ja sjöng ;o vilket ja inte fatta
dom trodde inte det va jag xd hahha, lite kul.
när man kom hem så vart man mobbad av mina bröder, jätte kuuul!
sen var ja nere hos ea lite prata och sånt, ja lämna igen klänningen:)

sen upp och äta, mobbas ännu mer av mina bröder...ahaha sen prata med sandra i över 2,5 timmar,
haha men alltid lika kul!
sen så kom sandra på hur man kunde dö, på ett lätt sett xd
gå ut i skogen, ta första svampen du ser, sen hoppas på det bästa XD ahahaha

jaa det och massa mer har vi sagt, garvat som fan...
haha imorn kommer hon hit

sen har ja myyst massa oxå! hahahah
nu ska ja fortsätta med det ja gjorde förut... ahaha
skriver mer imorn,

hissar och dissar

börjar med att dissa!

hahaha, tänker dissa, tangentbordet, elr vissa knappar iaf! specielt denna!
§ vs ½ den bara cpar sig ... such för den!

sen all denna ONÖDIGA snö, jag gillar det inte. kallt och snö upp till knäna, inte okej alls, vill inte ha snöö..




och nu till hissningen



vill hissa.. sandra!
helt underbar är du!
bästa vänen, kul som fan har vi speciellt i skolan, när vi retar ogge och dom xd aahahahah kul kul

tack  för att du finns!♥

ska även hissa, new moon! alla soundtrack som finns på min spotify just nu,
lyssnar på dom hela tiden... bästa..

känns så

just nu känns det bara konstigt,
vet varken in eller ut. orkar inte längre.
vet inte om ja vill ha dig, eller dig.
vill hitta på nått kul nu i helgen
ska kanske va med oskar :)
hehe kan ju bli kul? sandra ville itne va med, tror ja ?
trött på alla som snackar asso,
håll saker för er själva, säg inte sån som inte är sant!

det är inte okej!
hatar det..

men ska och träna nu, skriver mer ikv

hehe

haha vilken dag..
kolla på film på engelskan,
the truman show
den var bra, sen från kl 9-11 så hade vi håltimma. haha
martina och ja va nere hos 8na, lite kul,
martina är portad därifrån! xd
sen vid 11 så hade vi språk i 40 min, bara massa kul saker faktiskt.
sen vänta till kl 1, bort till kyrkan och träna, gick helt okej med mig, fick ett tips av ida! (y)
sen vare pinsamt där inne, uusch!

när vi var klara så var kl, 3 typ, eller ja vet inte xd
mulade matte lite när vi kom ut fårn kyrkan!
kul (Y)
hahaha sen hämta pappa mig, åkte hem, snacka lite med ogge och sandra, sen iväg oh träna,
sen prata med sandra igen ;d och nu gör ja inget typ, heheh

ska gå och sova snart tror jag.
imorn ska det bli kul.. ahahah sandra (aa)

bild ;o

varför blev det så här?

jaha, ännu en dag?
måndag, alltid lika kul -.-

idotten vare betygs prat på, mycket nöjd, mvg! yees
sen när man kom tillbaka till skolan så vare lunch, satt med julia och anni ♥ och jesper och robin,
jesper och ja mobba julia lite (a) hihi
kul kul...  efter det så vare lektion, träffade sandra lite efter att dom kom tillbaka från sjölden!

sen vänta ja på henne när ja hade slutat,  haha vi snacka lite,
sen när ja kom hem vart allt ett helvete!
inget är bra just nu, bara depp! fan fan fan fan!

varför skulle det bli såhär då?
jaja, får väl leva med det? ;(

men nu ska ja lägga mig i sängen kolla på lite tv,
har tänt ljus och har nyss städat rummet.

hejdå!

IDOL!

ja vi kan ju börja med att säga så här!


YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES!

vilken JÄVLA känsla det var att sitta där inne, bara pauserna va underbara.. fick en kram av tove.
det var as bra stämmning, jaa allt. satt jätte bra till gjorde vi.. sandra!<3
det var otroligt NERVÖST när jhide (stavning) skulle läsa upp vinnaren, han gör allt så jobbigt, men när dom böra spela låten och man hörde att det var erik som van.. hela globen reste sig, taket lyfte fan ...
det va en helt obeskrivlig känsla. helt otroligt..
ja kan knappt skriva det här..
filmade massa och tog lite kort med det va lite svårt, massa ungar i vägen..

men det va jävligt kul att se HELA globen göra vågen asså, shiit..!

men ja, det var iaf RÄTT som vann!
erik va verkligen värd vinnsten! en sak som därimot var lite läskigt va att ja kunde hela vinnar låten ;O ahhaha
creepie xd

här kommer lite bilder på ERIK!!!
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

snyggast är han oxå!


erik♥


omg... i love him!♥

fredag!!

snart äre dags!
sandra och jag drar till stockholm :))

det kommer bli så jävla kuuuL!!!
orkar inte skriva så mke, nu, men ska gå och duscha, (sandra kommer döda min dator ) ;o
sen vi 5 typ så drar vii! :D

smsa !!!

bye!♥

ja vet

ja vet att ja inte bloggar varje dag .. men det är sista veckan i skolan, vilket innebär att det är mke att göra.
men nu har ja gjort klart allt. typ
pluss att ja har hjälpt sandra att inte få tre jätte fina stjärnor i sitt betyg i teknik :D
sen har ja även gjort några av mina rester som ja va tvungen till.. usch
men men på fredag så är skiten slut och ja ska sjunga :D
jacob åker bort snart.♥
sandra och ja åker till stockholm imorn! ♥
kolla på IDOL! weej, det ska bli jätte kul.

idag så kom ja inte till skolan förren halv 1. det va skönt, även om ja hade gråten i halsen..
har vart hos barntraumatemet för första gången idag,fyy, det va inte kul. gråter och gråter. massa jobbiga tankar,
så nästa gång ja kommer så börjar min behandling som ja ska få. känns både bra och dåligt, kan inte riktigt
beskriva hur ja känner . men både lessen och rädd för allt.


sen har ja kommit fram till att ja ska gå om 9an!
ska börja i sandras UNDERBARA klass!
men nu kan ja itne skriva mer, ska ''sova'' skriver nått imorn innan sandra och ja drar!

hejdå :)



sommras:)


haha ''finaste bilden (hoost)

uppdate

bad uppdate. i know
men det har vart alldeles för mke nu aso!
mitt rum är nästan klart :D känns kul..
helgen har varit nice, tränat och myst med grannarna..

eller igår när min familja va på julbord så stanna ja hemma, åkte ner till ea och om vid 5 oh åkte inte hem förren halv 1..
bästa vännen och ja satt med varsinn, 2,25% cider  i handen vid kl halv 12 på en lördagkväll oh prata om allt..
vi hade lite att ta igen, men riktigt mysigt var det. sen kolla vi på ice age 3. bästa filmen!! :)
idag så har ja målat mitt rum ännu en gång, sen har ja fixat 2 biljetter till mig och sandra till IDOL finalen!!..
ERIK ffs.. kommer bli så jävla kul, snadra och ja i stocksholm (a) nice as hell ;)
men nu ikväll har ja tagit det lite lugnt, legat i ett varmt bad och pratat med sandra i telofon, vilka planer vi hade inför idol xd ahaha
imorn ska ja hjälpa henne med tekniken ;d och sen har ja tydligen lovat sandra nu oxå att ja ska komma och sjunga för henne och jacob, jaa hur ska detta sluta? ahah


men nu har ja inte tid att skriva mer, ska plocka iordning till imorn, sen ska ja plugga lite till, sen sova:)

puss oh gonatt alla!♥

långt?

nej det blir inget långt inlägg nu, orkar itne det...
FYFAN!
erik är såååå grym, bästa sångaren genom tiderna!!
finns inga ord som beskriver hur bra han är asso...

ny mobil nu också!
inget mer som ja orkar skriva nu :))

jag vill bli stor

orkar inte längre, allt blir bara fel. vet inte vad ja ska göra som blir rätt..

det är så sant. allting, måste riva muren, men hur?
är målös, inget bra att komma med.
helt tom på ord.
har endast en känsla.
ja vill dö.
det ändå ja vill nu.
orkar verkligen inte. ja är hopplös.
har så många känslor.
kan inte hålla in tårarna.
vill bara sjunka igenom jorden. se människors reaktion.
det kommer inte hända nått..

behöver inte skriva nått egentligen. men har inget bättre för mig.

vill hoppa framför ett tåg, eller ner för ett berg/högt räcke.
klarar inte av det längre helt enkelt.
nu får det räcka. ska gå och duscha av skammen nu,

btw, nu är låten inspelad, det låter awesome!
så nu äre bara att hålla tummarna, hårt!
vill så gärna..

tro hopp kärlek?

varken tror hoppas på kärlek längre.

inget speciellt

ja, dagen har betått av attgå i sklan-.- träna och plugga, träning gick super,
och jag hann till och med gyma lite idag, det va as skönt!
sen vare att plugga, massa jävla engelska som ja itne orkar med-.- oh även en labrapport som vart klar.
har hjälpt mamma oh pappa lite i rummet oxå. nu är vi klara med grunderna typ, ja ser hur stor min garderob kommer bli, och känner mig glad.

btw så är ja inne på dag 3 nu, 1,5 har ja gått ner, är ganska nöjd med det...
imorn så SKA vi spela in låten och lite så, inte många dagar kvar till jul heller -.-
men skolan slutar först, ska bli så skööönt att slippa och få hit bästa vännen ist!<3333333
sen kanske, KANSKE att ja ska ta hål i navlen nu i helgen, om ea kan oh vill, och om min mor går med på det :)

tisdag

usch och fy,
dagens frukost var inte spec mke, försöker följa min nya diet bra!
den fungerar faktiskt ;O
hahaha men är inne på dag 2 i den nu...
under dagen så har det varit trååkig bild oh tyska och massa... efter 'lunchen' skulle ja och sandra gå till musiken men jennie va tydligen sjuk så det blev inget spela in eller träna -.-
så vi gick på stan lite ist, köpte inget ;o haha..
men sen vid halv 2 typ så gick sandra hem och ja drog ner till resecenntrum, stod och vänta på amanda och massa mer vi papa grapa men var tvungen att dra sen.. mobilen LAGGA sönder så ja kunde inte få tag i dom..
men men, fixa mitt busskort och lite så, sen kom mamma och hämta mig, vi åkte till rusta, och fixa det mesta till mitt rum, snyggaste (fond) tapeten har ja hittat!, lägger upp bild när den sitter uppe på väggen!
det som är kvar i rummet just nu är fixa klart väggarna och golvet, och massa annat små plock typ, hoppas att vi är klara snar
t! :)

jaja, men just nu så sitter ja oh väntar på att mamam ska prata klart i telefon, så att vi kan fortsätta, men under tiden så ska jag studa lite -.-

bild, engelska och svenska/so
jobbig shit som ska in denna vecka och nästa...
bilden fattar ja inget av, så jag ska ringa min bror som har full koll på 1,2&3 punkts perspektiv! =D
nu så håller ja på med lite 3 punkts perspektiv, det går okej typ, är inte alls bra på det, men snart så äre dags att kolla tv kom ja på oxå xd
ugly betty (borde ja va med i) sen äre HOUSE och hell's kitchen :D
tisdagar är bra dagar när det gäller tv
(a)

men nu ska jag återgå till plugget, innan mina päron blir sura att ja sitter vid datan....


btw, nyår kommer bli as kul!
ska spenderas med dom bästa,
LISA kommer ju, sen ska vi se om vi inte sötnosen andrea kan va med så det blir kanske att dra till felle och ha kul!....


bild på mig och bästa vännen!

bild sen i sommras!

RSS 2.0